Spray Maling

Spray Maling
Edding og Amsterdam spraymaling til både inden- og udendørs brug. Kan anvendes på træ, lærred, glas, styropor, papir/pap, kurve -og naturmaterialer, metal, terrakotta, sten og kunststof.
pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Spraymalingens mange fordele

Der er mange grunde til, at spraymaling er en god form for maling, når det drejer sig om kreative projekter. En af de mange fordele ved det er, at det er hurtigt og let at benytte. Hvis man har et større areal af noget, der skal males, er det let at spraymale det, da det går hurtigt, og efterlader et pænt resultat. Spraymaling tørrer forholdsvist let, og man skal ikke rengøre pensler eller andet bagefter. Præcis som med al anden maling kan der ske uheld, og det er derfor en fordel at dække af, inden man spraymaler, eller at gøre det udenfor.

Spraymaling fra Edding og Amsterdam

Hos Malericentralen tilbyder vi spraymaling fra mærkerne Edding og Amsterdam. En Edding spraymaling koster 69 kroner, og fås i mange forskellige farver. Det dækker straks det område, som man har malet, og det tørrer meget hurtigt. Holdbarheden på denne maling er god både indenfor og udendørs. Samtidig er den 100 procent fri for sundhedsskadelige tungmetaller. Produkterne fra Amsterdam koster 85 kroner, og her er formlen på malingen vandbaseret, hvilket gør den ideel til indendørs projekter.

Find din kreative side frem

Hos Malericentralen har vi en masse forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at udfolde din kreative side. Dette gør sig for eksempel gældende, når det kommer til at male malerier. Her har vi et stort udvalg af oliemaling og akrylmaling. Er du mere til kreative gør-det-selv projekter, så er spraymaling den ideelle vej at gå. Denne form for maling gør det muligt at give nyt liv til gamle ting. Har du for eksempel købt en gammel kommode på genbrug, kan du hurtigt friske den op med nogle kvalitetsprodukter fra Malericentralen.

Maleglæde for hele familien

På Malericentralens hjemmeside finder du et hav af kvalitetsprodukter, og det bedste ved det hele er, at vi har noget til alle aldre. Der findes ikke noget hyggeligere end at samle familien til en kreativ stund, hvor man sammen kan producere et produkt, som hele familien kan få glæde af. Det er sundt for børn at være kreative, og derfor tilbyder vi en masse tuscher og farveblyanter. Så kan de mindste i familien også kan være med, når der skal kreeres kreative ting derhjemme.

Spraymaling er let at håndtere

Hvis du er ny til at male, og ikke er så ferm til at male med små pensler, er spraymaling lige noget for dig. Det er let at håndtere og det vil automatisk lægge sig i et pænt og jævnt lag, hvis du bare sørger for at påføre det på passende afstand. Det fremgår som regel af produktet, hvor længe det tager om at tørre og ved hvilken afstand, det skal påføres.