Rembrandt

Rembrandt

Rembrandt er oliemaling i kunstnerkvalitet og er en af verdens mest populære oliemalinger. Alle farver har den højeste grad af lysægthed og kan blandes uden at miste farvestyrken.

Rembrandt oliefarverne erkendt for deres unikke farvestyrke, der kun kan opnås ved brug af de reneste pigmenter og bedste råmaterialer. Hver farve i serien er fremstillet efter sin egen specielle opskrift, så kunstneren er sikker på den højst mulige stabilitet og kvalitet.

pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Oliemaling fra Rembrandt er i høj kvalitet

Der findes mange forskellige slags oliemaling på markedet, og derfor er der også et hav af mærker, som man kan købe. Rembrandt er et af de rigtig gode mærker, når det drejer sig om pris og kvalitet. Oliemalingen fra Rembrandt er af kunstnerkvalitet, og samtidig en af verdens mest populære oliemalinger.

Fordelene ved oliemaling fra Rembrandt

Oliemalingen fra Rembrandt rummer mange gode kvaliteter. Blandt andet har alle farverne den højest mulige grad af lysægthed, hvilket vil sige, at hvis man maler med denne oliemaling, påvirkes det færdige maleri mindst muligt af sollys og lyspåvirkning. Samtidig kan alle farverne også blandes uden at miste deres farvestyrke. Alle disse fordele skyldes, at malingen består af de bedste råmaterialer og reneste pigmenter.

Stort udvalg af oliemaling

Rembrandt er et mærke, der har mange forskellige oliemalingspakker, som du kan købe. Det er også muligt at købe pensler fra Rembrandt. På den måde er du sikker på at være dækket helt ind, og du kan finde alle de nødvendige materialer på ét sted. Det store udvalg betyder også forskellige priser. Oliemalingen sælges til priser på mellem 2.795 kroner, som er den store pakke, til 68 kroner, som er for enkeltkøb af oliemalinger. Hos Malericentralen er det også muligt at købe lignende produkter såsom oliemaling fra mærket Artifex, som har produceret oliemaling siden 1949.

Udfold din kreative side

Malericentralen har alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til at udfolde sig kreativt. Om du har malet i mange år, eller først lige er begyndt, er ingen sag hos os. Du kan købe alt fra pensler til akrylmaling, oliemaling, rammer og meget mere. Vores store udvalg af oliemaling byder også på mærker som Cobra og Maimeri, som begge har forskellige egenskaber, der kan gøre din maleroplevelse ekstra god. Kun fantasien sætter grænser, når du skal kreere dit næste projekt, og hos Malericentralen er vi klar til at hjælpe dig på vej. Vi har over 50 års erfaring og over fire stjerner på Trustpilot.

Handl sikkert

Når du handler online hos Malericentralen, er din tryghed i fokus. Hvis du er kommet til at købe noget, som du alligevel ikke skal bruge, kan du kontakte os, hvorefter vi vender tilbage indenfor 24 timer. Det er muligt for dig at fortryde dine køb i op til 14 dage fra den dag, hvor du modtager dine varer. Vi sender fra dag-til-dag med GLS, hvis du bestiller inden kl. 13.00. Så hvad venter du på? Køb dine varer i dag, og lad dit næste kreative eventyr begynde.