Maimeri

Maimeri
Oliefarve i høj kvalitet. Maimeri oliemaling. Kom godt i gang med dette sæt oliefarver. Primærfarver + sort og hvid.
pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Maimeri oliemaling har mange fordele

Oliemalingen fra Maimeri er en flot oliefarve i høj kvalitet. Malingen rummer en perfekt sammensætning af pigmenter, hvilket betyder, at den fremstår utroligt flot, når den påføres et lærred. Samtidig har produktet en høj grad af lysægthed, som betyder, at den ikke gennem tiden bliver påvirket særligt meget af sollys og lys generelt. Den har også en fordelagtig tørretid.

Maimeris mange produkter

Hos Malericentralen finder du ikke kun oliemaling fra Maimeri. Det er også muligt at købe Maimeri akrylmaling, hvilket også er et godt kvalitetsprodukt. En tube med 200 milliliter akrylmaling koster 69 kroner, og det er også muligt at finde akrylmaling fra Maimeri på tilbud. Hvis du holder mere af at male med akvarelfarver, tilbyder Maimeri også dette.

Opnå forskellige resultater

Inden du går i gang med dit maleri, skal du gøre op med dig selv, hvilket udtryk du ønsker, at det færdige resultat skal have. Om du maler med Maimeri oliemaling, akrylmaling eller akvarelmaling, har nemlig stor betydning for, hvordan udtrykket bliver. Der er fordele ved alle tre former for maling, og hvis du har svært ved at vælge, kan du købe alle tre slags, og på den måde afprøve, hvad du synes, fungerer bedst.

Oliemaling i massevis

Udover produkterne fra Maimeri sælger vi hos Malericentralen også oliemaling fra en masse andre mærker, for eksempel oliemaling fra Artifex, som er af høj dansk kvalitet, eller maling fra Rembrandt, som er en af verdens mest populære oliemalinger. Er du til vandblandbar oliemaling, skal du købe oliemalingen fra Cobra. Der er altså rig mulighed for at prøve nogle forskellige oliemalinger, når du handler hos Malericentralen.

Oliemaling versus akrylmaling

Maimeri tilbyder både oliemaling og akrylmaling, men der er en række fordele ved at benytte oliemaling fremfor akrylmaling. Olien, som er i oliemaling, kan nemlig indeholde flere pigmenter end akrylmaling, hvilket betyder, at når man maler med oliemaling, vil det til tider fremstå skarpere end akrylmaling. Dog skal man huske, at oliemaling tager længere tid om at tørre, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at male flere lag eller detaljer.

50 års erfaring

Malericentralen har over 50 års erfaring med at handle med maling. Derfor ved vi også, hvad god kvalitet vil sige. Vi bestræber os så vidt muligt på at give vores kunder en god oplevelse, hvilket også er derfor, at vi har over fire stjerner på Trustpilot. Når du handler med os, bliver dine varer sendt til dig via GLS pakkeservice.