Artifex

Artifex

Uanset om du er klar til nye malerudfordringer eller du allerede er en garvet oliemaler, skal du prøve vores oliemaling fra det førende mærke Artifex. Artifex er dansk kvalitet, når det er bedst – og den eneste danskejede virksomhed, der stadig producerer oliefarver til kunstnere. Lige siden de startede deres produktion af oliefarver i 1949, har de leveret farver af højeste kvalitet, og gør det stadig her 50 år efter.

Vi forhandler et alsidigt og spændende udvalg af Artifexs oliemaling i et væld af regnbuens farver. Malingen kommer i tuber af 60 ml med undtagelse af vores hvide farver, som også kan fås i 360 ml. Tag et kig i sortimentet nedenunder, så du kan få de bedste farver til dit næste mesterværk.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Gå på opdagelse i oliefarvernes verden

Selvom oliemaling kan være et mere udfordrende valg end akrylmaling, så er det ikke en udfordring, der må gå din næse forbi. Modsat akrylmaling kan oliefarver bære flere pigmenter i sig, som er med til at give farven en højere brillians samt bedre lysægthed. Derudover kræver oliefarven en længere tørretid, da olien først skal oxidere for at kunne hærde. Dette gør, at du kan arbejde med det i længere tid, hvis du skulle have lavet en fejl på dit billede. Hvis du ikke fandt det, du ledte efter i Artifexs udvalg af farver, kan det være du skal prøve at udforske oliemaling fra kvalitetsmærkerne RembrandtCobra eller Maimeri.

Vi sælger også tilbehør til oliemaling fra Artifex

Udover oliemaling sælger vi malemidler fra Artifex som bl.a. inkluderer kobolt sikkativ og maleolie med eller uden sikkativ. Disse er gode supplementer at have til dine oliefarver, da sikkativ tilsættes de enkelte farver og fremmer hærdningen af malingen ved at fungere som katalysator ved overførelsen af luftens ilt. Maleolien tilsættes for at fortynde malingen samtidigt med, den sørger for, at malingen ikke løber. Sikkativ fås i flasker af 125 ml, mens maleolien fås i forskellige størrelser fra 125-500 ml alt afhængigt af, hvad der er dit behov. Vores malemidler finder du i toppen på denne side.

I sortimentet finder du også Artifexs malerilak, som bruges når det endelige maleri skal lakaleres for at beskytte det mod skidt og snavs. Lakken skal først påføres maleriet, når malingen er hærdet helt igennem, som typisk vil være efter 6-12 måneder.

Malericentralen-kreativ står altid klar til at hjælpe dig med dit næste køb

Er oliemaling ikke noget for dig, kan det være, du skal prøve vores akrylmaling eller akvarelfarver. Er du nybegynder indenfor dette felt, anbefaler vi, at du prøver vores startpakker og -sæt – de kan hjælpe dig godt i gang med dit kommende projekt.

Hos Malericentralen-kreativ har vi dygtige medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, eller hvis du har brug for vejledning til dit næste køb. Du kan ringe til os på tlf. 97 16 13 59 eller skrive til vores mail [email protected].