Oliemaling

Oliemaling

Er du på udkig efter oliemaling til malerier og lærreder, så du kan slippe din indre kunstner løs? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af oliemaling fra anerkendte brands såsom Rembrandt, Artifex, Cobra og mange flere. Sortimentet består både af enkeltvise oliemalinger i forskellige størrelser og startpakker med blandt andet oliemalinger, pensler og lærreder.

Uanset ambitionsniveau tør vi godt love dig, at du finder oliemaling, der passer til lige netop dig. Hos Malericentralen elsker vi kunst – særligt det, man selv skaber. Gå på opdagelse i vores sortiment og find det oliemaling, der tiltaler dig allermest. Du finder desuden yderligere information ved at klikke ind på de forskellige kategorier og produkter.

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Slip din indre kunstner fri med oliemaling

Oliemaling er en malingstype, som mange foretrækker, og det er helt forståeligt. Grundet den lange tørretid kan du bruge flere timer, dage og uger på at finjustere maleriet. Det bliver derfor muligt at gøre maleprocessen lang og omhyggelig, så du kan sætte et præg på det hver dag.

Oliemaling fås i en bred vifte af farver. Modsat akrylmaling kan oliemaling bære flere pigmenter i sig, og derfor får farven en bedre lysægthed. Det giver maleriet en farveægte brillans, uden at farven falmer over årene.

Under vores store sortiment af oliemaling fra anerkendte brands finder du Artifex. Dette er en af Danmarks eneste virksomheder, som producerer kunstneroliefarve. Det er dermed professionel kunstnerkvalitet, som giver et prydende resultat hver gang. Du finder også oliemaling fra Rembrandt, som er anerkendt for sin unikke farvestyrke, der er lavet af de reneste pigmenter og råmaterialer.

Vores oliemaling kan bruges uanset niveau. Er du en erfaren kunstner? Eller måske en nybegynder? I så fald kan du vælge en vores startpakker, som indeholder startsæt med både maling, lærred, staffeli og pensler.

Vær kreativ med Malericentralen

Er du også vild med kunst og maling? Så har vi hos Malericentralen et væld af malinger, som garanterer, at du kan slippe kreativiteten løs. Foruden oliemaling forhandler vi blandt andet også akrylmaling og akvarelmaling.

Vores sortiment bærer præg af kvalitet, som omfavner alle – uanset niveau. Vi mener nemlig, at kun fantasien sætter grænser for den kunst, du kan skabe. Vi forhandler udelukkende anerkendte brands, som har kvalitet i højsædet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen sætter vi en dyd i at danne rammerne for kreativitet og inspiration. Hos os er god service et nøgleord, som definerer vores værdier. Derfor er vi altid behjælpelige, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Medarbejderne i vores kompetente kundeservice står klar til at rådgive dig. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.