Maletilbehør

Maletilbehør

Står du og mangler det mest nødvendige maletilbehør, så du kan igangsætte dit kreative projekt? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du malerkasser, malerpaletter i træ og plastik, penselstativ, paletknive og en masse andet. Hos Malericentralen klæder vi dig godt på til dit maleprojekt, så du får det helt rigtige udstyr, når du skal slippe din kunstner løs og være kreativ.

Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop det maletilbehør, du står og mangler. Hvis du er lige så vild med at male, som vi er, kan du desuden tage et kig på vores udvalg af maling. Du finder både akrylmaling og oliemaling i vores sortiment. Vi har også et udvalg af malemidler, som du kan tilsætte din maling. 

pr. side

25 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af malerkasser, malerpaletter m.m.

Uanset om du er professionel, nystartet eller amatør, er det altid rart at have de helt rigtige redskaber. Derfor byder vores udvalg på et utal af muligheder for at give dig en endnu bedre maleoplevelse. En malepalet kan optimere og inspirere dig i din maleproces. Her kan du lægge dine valgte farver på, blande dem og male med dem. Du finder både små og store malerpaletter i enten træ eller plastik. Træpaletterne kommer også i firkantede og ovale former.

Som erstatning til malerpaletten forhandler vi også polycoatet paletpapir. Det gør det muligt at mikse farverne direkte på papiret uden, at farven trænger igennem. Dermed kan du blot smide arket ud, når du er færdig, så du slipper for at gøre malerpaletten ren.

Med en malerkasse får du en multifunktionel løsning, hvor du både får en malerpalet og en opbevaringskasse til alle dine maleredskaber – pensler, maling, pipetter m.m. Du finder både en mindre malerkasse og XL-malerkasse, så du nemt kan vælge lige netop den, der kan rumme alt dit kreative maleudstyr på ét sted. 

Malericentralen forhandler maleudstyr til ethvert projekt

Hos Malericentralen er vi vilde med at være kreative. Og vi er vilde med at give dig en god oplevelse, når du køber kunstnerartikler til dit kreative projekt. Derfor leverer vi altid vores produkter lynhurtigt og med fragt fra kun 49,-. På den måde kan du hurtigt, nemt og billigt komme i gang med dit maleprojekt.

Vi er altid behjælpelige, hvis du skulle have nogen spørgsmål til vores sortiment. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen. Derfor står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning. På den måde kan du finde det helt rigtige maletilbehør og -udstyr. Du er mere end velkommen til at kontakte os på enten tlf. (+45) 97 16 13 59 eller mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.