Malemidler m.m

Malemidler m.m

Hos Malericentralen-kreativ finder du en række malemidler, du kan tilsætte din akryl-, akvarel- eller oliemaling, så den enten får nye egenskaber eller kan gøres lettere at håndtere. Malemidler kan have mange forskellige funktioner, og her hos os forhandler vi mediums, gels, malingpasta, gesso samt fernis. Vi sørger for, at du er godt dækket ind, når du skal finde malemidler til dit kreative projekt.

Gå på opdagelse i vores udvalg af malemidler og se, hvilke du har brug for til din maling. Vores malemidler er fra mærker som Amsterdam, Maimeri og Cobra, der alle forhandler malemidler i topkvalitet.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

EKSPERIMENTER MED MEDIUMS OG GELS 

Her på siden har vi en bred vifte af mediums, som er til dig, der godt kunne tænke dig at eksperimentere med din malings udtryk, så dit maleri bliver endnu mere interessant at kigge på. Vi har bl.a. mediums, der forsinker tørretiden på akrylmaling og øger gennemsigtigheden af glansen i malingen. Du kan også få mediums, der reducerer glansen, og andre, som øger glansen i malingen. Se også vores maleolier, tekstilmalermediums samt glazing mediums, der gør din maling mere fyldig og skinnende.

Du kan også få gels hos os, der kan tilføre noget ekstra til dit maleri som f.eks. at gøre malingen mere fleksibel, klæbrig eller give den en cementagtig finish. Gels er optimale at bruge, hvis du vil skabe noget struktur i dit maleri, eller hvis du laver en collage. Vi har mediums og gels til ethvert formål.

VI HAR MALINGPASTA, GESSO OG FERNIS 

Malingpasta er ideelt for dig, som ønsker at øge mængden af dine dyre farver eller ønsker en hård og dækkende, mat finish på lærredet. Pasta er altså en klar fordel, hvis du vil skabe en hård struktur på dit maleri. Se også vores grundmaling, gesso, der er et vigtigt produkt, når du maler. Gesso bruges til at lave et underlag på maleriet, så det er klar til maling.

Naturligvis forhandler vi også fernis her på siden, som kan give dit maleri et beskyttende lag, så maleriet holder sig flot i mange år. Uden fernis kan du risikere slitage, eller at maleriet bliver fugtigt. Vi har både fernis, der giver en mat finish og andre, som giver en blank finish. Hvis du arbejder med pastelfarver, så tag et kig på vores fernis, der fungerer som afsluttende fixativ til pasteltegninger.

MALEMIDLER TIL AKVAREL-, AKRYL- OG OLIEMALING 

Ingen malemidler uden maling – derfor kan du selvfølgelig købe et stort udvalg af maling hos os. Vi har bl.a. akrylmaling, oliemaling og akvarel, så det er helt op til dig at vælge, hvad der passer bedst til dit projekt. Uanset hvilken maling, du vælger, kan du være sikker på, at malingen er i høj kvalitet. 

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores brede sortiment af malemidler, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. +45 97 16 13 59 eller skriv til vores mail [email protected]. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du kan få det rette malemiddel til dit kreative projekt.