Står du og mangler den perfekte tusch til dit tegnesæt, behøver du ikke lede længere. Hos Malericentralen-kreativ har vi et bredt udvalg af TOUCH Twin Markers i 204 farver og toner. Tuschen har to spidser – en bred og en tynd i hver sin ende – og fås i en hvid brush-variant samt den klassiske sorte variant.  

Med en tusch i hånden fra TOUCH går du ikke galt i byen. Den gør det nemt for dig at lægge farven i mange lag, som skaber bløde overgange, uden at papiret går i stykker. Uanset om du er hobbytegner eller professionel illustrator, er disse penne et godt valg. Udforsk vores sortiment af TOUCH Twin Markers herunder, og se hvilken, der skal finde vej til dit tegnegrej.

 

 

1 vare(r)
 TOUCH - BRUSH
29,00 DKK
1 vare(r)

Få TOUCH Twin Markers i to varianter til skarpe priser

TOUCH Twin Markers er alkoholbaserede tuscher. Alkoholen fordamper hurtigere, end hvis du bruger vandbaserede penne, hvilket gør, at papiret ikke trevler, når du bygger farven op i mange lag. I vores udvalg finder du to varianter af Twin Markers fra TOUCH – en hvid variant og en sort. Begge varianter fås til en skarp pris og kommer med en tynd penselspids i den ene ende og en bred spids i den anden.

Den hvide tusch har en brush-penselspids. Det betyder, at den tynde spids minder om en pensel og følger en pensels bevægelser. Det gør det let at farvelægge tegninger og illustrationer med snævre områder. Brush-spidsen gør den ideel til kalligrafi, da du nemt kan veksle mellem tynde og tykke streger ved at øge presset, når du bruger den.

I modsætning til den hvide variant har den sorte en helt almindelig hård penselspids. Det er nok den, som mange genkender som en tynd spids fra tuschsæt til børn. Denne er god til farvelægning af små områder samt præcise stregtegninger og signering af værker. Derudover fås begge varianter i samme farvenuancer. Så du kan sagtens kombinere dem, hvis du har behov for begge typer af spidser til dit arbejde.

Udforsk vores store udvalg af tuscher og pensler

Hos Malericentralen-kreativ finder du også et stort udvalg af tuscher fra Posca og Carioca. Begge mærker er kendte for deres gode kvalitet og fås i et hav af forskellige farver. Carioca har mere end 50 års erfaring i at lave skriveredskaber til børn, så sikkerheden er i top, og du behøver ikke at være bekymret for at lade dit barn lege med dem uden opsyn.

Er det pensler, du mangler, så forhandler vi også det. Vi har pensler til både nybegyndere og erfarne malere. Uanset hvad har vi det rette udstyr til dig.

Hos Malericentralen-kreativ har vi alt inden for tegneredskaber

Hos Malericentralen-kreativ har vi samlet alt tegneudstyr på ét sted. Det betyder, at du kun skal et sted hen og fylde kurven med alle dine yndlingstegneredskaber. Hvis du er nybegynder, sælger vi også en masse tegnesæt, så du kan komme godt i gang.

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller ønsker du vejledning til dit næste køb, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på tlf. 97 16 13 59 eller skrive via vores mail info@malericentralen.dk, så vender vi tilbage til dig.