4 vare(r)
AMSTERDAM ACRYLIC INK
AmsterdamInkRefill-20
TOUCH ALCOHOL INK
4 vare(r)

KØB AKRYLINK FRA AMSTERDAM OG INK FRA DALER ROWNEY HER 

Ønsker du dig et stort udvalg af farver, når du skal vælge blækket til dit projekt, har du i høj grad mulighed for at få det med akrylink fra Amterdam Expert. Blækket fås i smukke nuancer og er desuden specielt designet til at skulle bruges i kombination med Amsterdam akrylmaling og Amsterdam spraymaling for et optimalt resultat. Blækket er ekstremt let til trods for, at det er stærkt pigmenteret. Det er desuden baseret på en akrylharpiks og er vandtæt, når det er tørt. Vi forhandler naturligvis også blækket fra Amsterdam i refill-form, så du ikke behøver at købe nyt blæk i små størrelser hver gang.

Vi har også ink fra Daler Rowneys Aquafine-serie, som sikrer dig et smukt penselstrøg hver gang. Også dette blæk fås i en bred vifte af forskellige farver, der alle er i særdeles høj kvalitet. Du vil bestemt ikke fortryde at købe blæk hos os! Se desuden vores udvalg af tomme flasker med pipetter fra Talens, som giver dig mulighed for at fylde flasken med lige den ink, du foretrækker.

MALERICENTRALEN-KREATIV HAR MALING TIL DIG 

Hvis det ikke er ink, du er på udkig efter, men noget andet maling, så kan du selvfølgelig også finde det hos os. Vi har et stort udvalg af maling til ethvert projekt. Tag et kig på vores akrylmaling, oliemaling, spraymaling og akvarel og se, hvad der vil passe bedst til dine behov. Vi har naturligvis også diverse malemidler, så du er helt dækket ind.

Har du spørgsmål til vores store udvalg af maling eller vores øvrige produkter til det kreative hjørne, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hos Malericentralen-kreativ vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rette produkt. Du kan kontakte os på tlf. +45 97 16 13 59 eller skrive til vores mail info@malericentralen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!