Aquafine

Aquafine

Det eneste, der kommer mellem en kunstner og vedkommendes lærred eller papir, er malingen. God maling sætter stemningen på lærredet og udtrykker kunstnerens tanker og følelser. Derfor mener vi hos Malericentralen-kreativ, at du ikke bør gå på kompromis med malingen, når dit næste store maleprojekt skal stables på benene. Hos os finder du et stort udvalg af maling i høj kvalitet – heriblandt fra anerkendte Daler Rowney med deres Aquafine-serie.

Aquafine-serien er lavet af moderne højkvalitetspigmenter, som giver optimal kontrol, når du maler. Aquafine-serien fås i et væld af farver og forskellige typer maling, som giver dig en omfattende palet og en farve til enhver genistreg på papiret. Du kan finde alt lige fra Aquafine Watercolour-serien og Aquafine Watercolour Ink-serien til Aquafine Gouache-serien her på siden, så det er bare op til dig at vælge, hvilken type maling der passer bedst til dit projekt.

pr. side

12 varer

Faldende orden
pr. side

FORSKELLIGE TYPER MALING FRA DALER ROWNEYS AQUAFINE-SERIE 

Vi hos Malericentralen-kreativ ønsker at have noget til enhver smag – også når det gælder maling. Hvis du endnu ikke er blevet bekendt med den anerkendte Aquafine-serie, kan du blive introduceret på bedste vis med deres Gouche-sæt, som fås i flere forskellige størrelser. Aquafine Gouche-serien omfatter pigmenter, som sikrer dig optimal opacitet. Gouache kaldes ofte for ”uigennemsigtig akvarel” og er ideel til de fleste teknikker.

Naturligvis har vi hos Malericentralen-kreativ også Aquafine Watercolour-serien, som er i høj kvalitet og sikrer dig optimal kontrol, når du påfører den smukke akvarel på dit papir. Aquafineakvareller er gennemsigtige, sarte og smukke, og de giver et helt unikt resultat på papiret. Du kan få ikke mindre end 48 forskellige akvarelfarver hos os. Vi har selvfølgelig også rejsesæt til akvarelkunstneren, der kan tages med på rejser eller ud i naturen – som en sand kunstner!

Se også vores Aquafine Watercolour Ink-serie med vandfarveblæk, som kan bruges til en lang række teknikker og ikke falmer i farven over tid. Vi har også et stort udvalg af blister sets i mange farver, hvis du er særligt glad for udvalgte farver. Hvis dine genistreger går for langt, kan Aquafine også hjælpe dig med det. Se udvalget af kunstmaskeringsvæske hos os, der kan påføres med en pensel og let fjernes med et viskelæder, når den er tør. 

MALING I HØJ KVALITET HOS MALERICENTRALEN-KREATIV

Foruden den smukke maling fra Aquafine kan du selvfølgelig få en lang række andet maling her hos Malericentralen-kreativ – naturligvis i samme høje kvalitet. Du kan bl.a. få maling fra Golden Artist Colors, Maimeri og Rembrandt, så du kan være sikker på at have materialerne i orden til dit kreative projekt.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde den maling, der passer bedst til dit projekt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 97 16 13 59 eller på vores mail [email protected]. Vi hjælper dig gerne på vej, så du kan have remedierne i orden, når kreativiteten flyder!