Skab ny maleglæde med system 3 akrylmaling! Det er farver, der er lavet af pigmenter i høj kvalitet. Der er mange fordele ved at benytte system 3 akrylmaling, og hvis du holder af at male, eller lige er begyndt på denne fremragende og kunstneriske hobby, så læs med og bliv klogere på, hvorfor du skal have fat i system 3 akrylmaling.

1-12 of 14
SYSTEM 3 - DALER ROWNEY
System3ArylicMixingset-20
System3 Fluid Acrylic
	 System 3 gavesæt
System3 Heavy Body
System3 Ink
69,00 DKK
System3Introductionset-20
System3Sciptstr1-20
sale
SYSTEM3SORTIMENTAKRYLMALING150ML-20
Specialpris 2.380,00 DKK
Pris: 2.646,00 DKK
sale
SYSTEM3SORTIMENTAKRYLMALING500ML-20
Specialpris 3.900,00 DKK
Pris: 4.590,00 DKK
sale
SYSTEM3SORTIMENTAKRYLMALING59ML-20
Specialpris 1.400,00 DKK
Pris: 1.566,00 DKK
1-12 of 14

System 3 akrylmalings mange fordele

En af grundende til, at system 3 akrylmaling er så godt, er de mange fordele, som denne maling bringer med sig. Farverne i system 3 akrylmalingen er vandbaserede, men alligevel er de permanente. Det er også en form for maling, som er uigennemsigtig, hvilket er godt, hvis man laver diverse kreative værker. Samtidig er det også hurtigttørrende, hvilket gør det til en god, nem og effektiv maling at arbejde med. Dette gør det nemlig også muligt at påføre denne maling på mange overflader både indendørs og udendørs.

Mange kunstneriske muligheder

Hos Malericentralen er det muligt at få mange forskellige farver af system 3 akrylmaling. Man kan for eksempel købe et såkaldt ’introduktionssæt’, der indeholder mange forskellige tuber maling, og man kan derfor hurtigt komme i gang med den kreative proces. Heri er grundfarver såsom rød, hvid, gul og meget andet, hvorfra du kan skabe dine egne farver. Et sådant sæt koster 189 kroner på Malericentralens hjemmeside. Det er også muligt at købe enkelte malertuber, hvis man ved præcis, hvad man skal bruge malingen til.

Slip din indre kunster løs

Malericentralen har gode priser på maling og andet tilbehør til de kreative sjæle. Derfor er det sikkert også muligt for dig at få fat i system 3 akrylmaling til et godt tilbud. Det er også muligt at købe tilbehør til maling, såsom doseringsdyser eller akrylblæk fra Amsterdam Expert. Hvis du er nybegynder til at male og ikke ved, hvilke farver du skal købe, er det gode ved maling, at du med grundfarver kan blande dig til lige den farve du vil. Er du i tvivl, så begynd med at købe en rød, blå og gul.

Stort udvalg hos Malericentralen

System 3 akrylmaling er langt fra den eneste maling, som Malericentralen tilbyder. Der er mange andre mærker, herunder Golden akrylmaling, som er maling, der kan bruges til alle mulige forskellige kombinationer. Du kan også købe produkter fra Van Gogh akryl, hvor det blandt andet er muligt at købe et akrylsæt med en tilhørende trækasse og pensler.

Vælg den rigtige akrylmaling

Som basis findes der tre grupper af akrylmaling. Der findes den dyreste, som man kalder kunstnerkvalitet. Hernæst findes der den midterste, som er en del billigere, og som kaldes studiekvalitet, og den sidste, som kaldes discountkvalitet. Den sidste er den billigste, og det er typisk også den, som man kan finde i supermarkederne. Hos Malericentralen er de fleste produkter i kunstnerkvalitet eller studiekvalitet. Typisk er der prisforskel på akrylmaling, som er i kunstnerkvalitet. Dette skyldes, at nogle farvepigmenter er dyrere at fremstille end andre, for eksempel gul og blå.