Maimeri akrylmaling

Maimeri

Leder du efter maling af god kvalitet, som både passer til nybegyndere og mere erfarne malere, skal du kigge nærmere på vores akrylmaling fra Maimeri. Akrylmalingen fås i flere forskellige variationer og i størrelser fra 200 til 500 ml. Vi kan også tilbyde æsker med primærfarver, så du aldrig skal gå ned på basisfarver til dit kreative projekt.

Historien om Maimeri begyndte i 1923, hvor den italienske kunster Gianni Maimeri startede en lille eksklusiv produktion af kunstnerfarver, da der var mangel på disse i tilstrækkelig høj kvalitet dengang. Maimeri besluttede at beholde al produktionen i Italien. I dag er Maimeri stadig et familieforetagende ledet af Gianni Maimeri, som er opkaldt efter firmaets grundlægger på 3. generation.

pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

FIND GAVEÆSKER SAMT SEPARAT AKRYLMALING FRA MAIMERI HER 

Hvis du står og mangler den perfekte gave til en kreativ sjæl, vil Maimeris gaveæske med primærfarver helt sikkert falde i god jord. I gaveæsken finder du 5 forskellige farver, hvoraf dette gælder primærfarverne rød, gul og blå samt sort og hvid. Med gaveæsken har du med andre ord alle de farver, du har brug for til at male. 

Du kan også finde separat akrylmaling fra Maimeri i alle de farver, hjertet begærer. Vi kan ikke bare tilbyde én grøn farve eller én variation af hvid, men derimod i et væld af nuancer og i flere forskellige størrelser, alt efter hvor meget maling du står og mangler. Derfor finder du med sikkerhed lige den farve, du leder efter til dit maleri.

MALEMIDLER SOM GELS OG PASTA FRA MAIMERI 

Udover akrylmaling kan du også få diverse malemidler fra Maimeri her hos Malericentralen-kreativ. Af disse malemidler gælder gels, pasta og fernis, så du kan eksperimentere i det kreative hjørne. De forskellige malemidler giver flotte effekter til dit maleri – fx kan Maimeris pasta bruges til at skabe en hård struktur i billedet samt øge mængden af dine farver. En gel kan være en fordel, hvis du ønsker at give din maling en cementagtigt finish eller give noget struktur i billedet – fx hvis du arbejder med collager. Endelig kan fernis give dit maleri et beskyttende lag, så du kan nyde godt af maleriet i mange år, og give en flot, blank finish til dit maleri.

MALERICENTRALEN-KREATIV HAR DIN MALING 

Hos Malericentralen-kreativ har vi naturligvis også andet maling end det lækre akrylmaling fra Maimeri, som du kan pryde dit maleri med. Er du mere til oliemaling, akvarel eller måske ink, finder du også det hos os. Vi har også en bred vifte af forskellige tuscher og markers, som er ideelle for enhver at investere i, hvis man ønsker at give sig i kast med at tegne eller skrive med de bedst mulige redskaber.

Giv os et kald på tlf. +45 97 16 13 59 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du har tvivlsspørgsmål eller gerne vil vejledes i dit køb. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige akrylmaling. Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej.