Er du på udkig efter akrylmaling af højeste kvalitet til dit næste kreative projekt? Så har vi hos Malericentralen-kreativ det helt rigtige maling til dig! Vi har nemlig et bredt udvalg af akrylmaling og udvalgte akrylfarver fra Amsterdam Expert Series, som er resultatet af ægte håndværkstradition, og så er malingen fremstillet af de bedste råmaterialer.

Amsterdam Expert Series-malingen sikrer dig den bedst mulige pigmentering og dækkeevne, når du maler. Nu behøver du ikke længere gå på kompromis med din maling, som er en vigtig instans, når kreative projekter skal udfoldes. Gå på opdagelse i vores udvalg af akrylmaling og –farver og se, om der kunne være noget for dig.

10 vare(r)
10 vare(r)

AKRYLMALING I KUNSTERKVALITET FRA AMSTERDAM EXPERT

Her på siden kan du få akrylmaling i et væld af forskellige farver og nuancer, som giver dig mulighed for at finde lige den farve, du leder efter til dit projekt. Du kan også få akryl-spraymaling, som giver din kunstneriske frihed en ny dimension. Spraymalingen kan bruges til at lave flotte effekter på dit maleri, og så er den vandbaseret, så du kan bruge den indenfor. 

Gå på opdagelse i vores øvrige udvalg af Amsterdam Malemidler, hvor du kan finde fernis og malemidler som mediums, slow drying medium m.m. Hvis du er vild med at eksperimentere med dit maleri, er vores malemidler helt perfekte til dig. Alle malemidlerne kan bruges sammen med Amsterdam Expert-akrylmalingen for den optimale effekt. Skab nogle spændende malerier med variation i dybde og farve med vores malemidler.

Brug vores slow drying medium, hvis du ønsker at forsinke tørretiden på din akrylmaling, og benyt dig af medium matt-malemidler, hvis du gerne vil fortynde glansen på malingen og give mere gennemsigtighed i akrylfarverne. Påfør Amsterdams fernis, når dit maleri er færdigt, og malingen er tør, for en smuk, glansfuld overflade. Fernissen tørrer på få timer, og så er dit maleri klar til at blive vist frem til verden!

 

MALERICENTRALEN-KREATIV HAR MALING TIL DIG

Foruden vores udvalg af akrylmaling fra Amsterdam Expert Series har vi hos Malericentralen-kreativ en lang række andre typer akrylmaling i høj kvalitet. Se bl.a. vores Galeria akrylmaling samt Maimeri akrylmaling, som du uden tvivl vil elske. Tag også et kig på vores oliemaling og akvarelmaling, hvis du vil give dig i kast med en anden type maling til dit næste projekt. Vi har naturligvis også malerlærreder samt pensler, så du kan være helt dækket ind, når det gælder remedier til maleprojektet.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller spørgsmål til, hvilken type maling der ville passe bedst til dit projekt, vil vi hos Malericentralen-kreativ gerne hjælpe dig. Dette kan vi gøre, hvis du ringer på tlf. +45 97 16 13 59 eller skriver til vores mail info@malericentralen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!