Sketching

Sketching

Står du og mangler en skitsebog, som du kan tegne alle dine kreative idéer ned i? Så har vi hos Malericentralen et stort udvalg af forskellige skitsebøger. Her på siden finder du både store skitsebøger til de større kreative projekter og mindre skitsebøger, som du kan have med i tasken på farten. Du finder desuden multitekniske skitsebøger, som gør det muligt at male med en bred vifte af maleteknikker såsom akvarel, akryl, blyant, kul, pastel m.m.

Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop den skitsebog, der passer til dine behov og ønsker. Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af papirblokke til ethvert maleprojekt. Det gælder blandt andet også blokke velegnet akrylmaling og blokke velegnet pastelmaling.

pr. side

Varer 1-30 af 47

Faldende orden
  1. Skitsebog - Sketching
    Skitsebog
    Tilbudspris 69,00  DKK Regulær pris 99,00  DKK
    På lager
Side
pr. side

Multitekniske sketching books til ethvert maleprojekt

Vores store udvalg af skitsebøger gør det muligt for dig at vælge lige netop det papir, der passer til dine foretrukne maleteknik. Hvis du er mest til våd- eller tørmaling eller måske endda begge, vil en multiteknisk skitsebog være en god løsning for dig. På den måde får du frit valg mellem de forskellige maleteknikker og behøver ikke at lade dig begrænse af blot én.

Vi forhandler skitsebøger fra anerkendte mærker såsom Clairefontaine, Rembrandt, van Gogh og Talens. Du finder skitsebøger med sorte, sandfarvede, grå og kridhvide sider. Fælles for alle er, at de giver en flot baggrund til enhver tegning og motiv. Derudover finder du skitsebøger med strukturerede sider og glatte sider – og endda nogle med begge dele. Uanset hvad du vælger, får du en flot overflade, som gør det muligt for dig at male lige præcis det, du har lyst til.

Mangler du blot en lille skitsebog, som du kan have med i tasken? Så har vi små skitsebøger på 9x14 cm, som er perfekte til dig. Vi forhandler også A3, A4 og A5-skitsebøger, så du kan finde lige netop den størrelse, der passer til dit maleprojekt. 

Malericentralen hjælper dig med dit kreative projekt

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige til ethvert kreativt maleprojekt. Vi har altid kvalitet og god service i højsædet. Derfor får du hurtig levering, fragt fra kun 49,- og altid kompetent rådgivning. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, og derfor vil vi altid dele ud af vores faglige ekspertise.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi gør

vores bedste for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Du kan fange os på telefon (+45) 97 16 13 59 eller mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.