Pastel

Pastel

Er du på udkig efter papirblokke, som er velegnede til pastelmaling? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig blokke af pastelpapir. Det giver et professionelt og nydeligt lærred, når du slipper din indre kunstner fri med pastelmaling. Udvalget består af farvede papirer i blandt andet sort, hvid og grå. Farvede papirer giver en dekorativ baggrund til motivet, hvilket fungerer særligt godt, når man maler med pasteller.

Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop den papirblok, som matcher dine behov og ønsker. Du finder yderligere information om de enkelte produkter ved at klikke på dem. Udvalget består også af en del multitekniske papirer, som gør det muligt at male med både tør- og vådmaling på samme papir.

pr. side

Varer 1-30 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Mal flotte motiver på pastelpapir

Med pastelpapir får du et lærred til maling og tegning med pasteller. Vores store sortiment giver dig et væld af muligheder, så du kan vælge lige netop det papir, der tiltaler dig mest. Sortimentet byder nemlig både på mindre pastelblokke, som er nemme at have med i tasken, og større pastelblokke til de store maleprojekter. Du finder blokke i A3, A4, A5 og endnu mindre sketchbøger på 9x14 cm til hurtig sketching på farten.

Hvorvidt du ønsker en grynet overfladestruktur eller ej, er en smagssag. Når det angår pastelmaling, er strukturerede sider en smart løsning. Det hjælper nemlig pastelmalingen med at binde sig bedre til papiret. Du finder desuden papirblokke med både strukturerede og glatte sider, som gør det muligt at bruge både tør- og vådmaling.

Hos Malericentralen har vi desuden også vores egne blokke af papir i både hvid og sort, som er af 100% syrefrit bomuld. Er du, ligesom os, vild med at male, tegne og slippe din indre kunstner fri? Så kan du tage et kig på vores blokke til de forskellige maleteknikker, hvor du blandt andet finder blokke til akrylmaling og skitsebøger. 

Start dit kreative projekt med Malericentralen

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i et utal af kunstnerartikler, så du kan kickstarte det kreative projekt derhjemme. Når du handler hos os, får du fri fragt fra kun 49,-, lynhurtig levering og altid god service. Vi sætter nemlig en dyd i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor er vi altid behjælpelige, hvis du skulle være i tvivl om noget. Der er ikke dét spørgsmål, der er for komplekst for os. Vi har nemlig over 50 års erfaring i branchen og står altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise.

Har du spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 97 16 13 59 eller mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.