Blokke til oliemaling

Olie

Hos Malericentralen har vi en masse malerartikler til dig, der elsker at male. Vi har over 50 års erfaring med at forhandle ting til kreative sjæle, og vi går op i at forhandle kvalitet. Derfor er alle vores produkter gode at bruge. Vi sælger blandt andet lærreder og maling, men vi har også et stort udvalg af ting til haven og huset, som måske kan være mulige gaveideer til nogen, du holder af.

Vi forhandler også blokke til forskellige former for maling. I det følgende kan du blive klogere på blokke til oliemaling, som er skabt til dig, der elsker at udfolde dig kreativt med oliemaling.

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Køb de rigtige blokke

En blok er ikke bare en blok, når det kommer til maling. Der er mange forskellige former for maling, og derfor også mange forskellige former for blokke, som man skal benytte. Hvis du elsker at male med oliemaling, skal du bruge papir til oliemaling, hvilket er anderledes, end hvis du for eksempel gerne vil male med akvarelmaling.

Heldigvis har vi blokke til stort set alle former for maling på vores hjemmeside. Lige meget hvilken form for maling, der er din foretrukne, kan du derfor finde det, som du skal bruge hos os. Kig desuden vores store sortiment af andre maleartikler ud, da vi har et stort udvalg.

Clairefontaine papier

Når det kommer til papir til oliemaling, kan man bruge en speciel form for papir kaldet clairefontaine papier. Det har en vis glathed og ensartet tekstur, som gør, at det er rigtig godt at male eller skrive på.

Denne form for papir til oliemaling er ikke-absorberende, og derfor spreder oliemalingen sig ikke eller trænger igennem papiret, når man maler på det. Derudover er clairefontaine papier lavet af 100 procent cellulosefibre, som gør, at det er meget hvidt og ikke bliver gult med tiden.

Når man maler på denne form for papir, bliver malingen jævnt fordelt, og det giver et flot og professionelt udtryk til det værk, som man er ved at lave.

Mange andre blokke

Udover blokke til oliemaling kan du også købe en masse andre blokke, som passer lige til den form for maling, som du godt kan lide at benytte. Køb for eksempel blokke til pastelmaling, som er til dig, der godt kan lide at male med pasteller.

Derudover har vi også blokke til sketching, som er til dig, der elsker at lave skitser eller at have et sted, hvor du kan tegne alle dine kreative ideer ned. Vi har både store og små skitsebøger på Malericentralens hjemmeside. Kig igennem sortimentet og find det, som passer bedst til dig. Prisen varierer alt efter størrelsen.

Foruden clairefontaine papier til oliemaling har vi også andre former for specialpapir, du kan male på. Tjek for eksempel vores produkter med alkohol ink papir ud. Dette er noget papir, som også er ikke-absorberende og som er perfekt til at skabe et unikt kunstnerisk udtryk, når du maler på det.