Alkohol Ink Papir

Alkohol Ink Papir/ Yupo

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring med at sælge maleriartikler. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når det kommer til at forhandle de bedste produkter indenfor den kreative verden. Om du er ny til at være kreativ eller har gjort dig i det længe, har vi helt sikkert, hvad du står og mangler. Vi har alt lige fra lærreder, rammer, pensler og meget andet.

Vi har også noget til dig, som ønsker at udtrykke dig mere specielt end blot maling på et lærred. Dette kan du for eksempel gøre med alcohol ink papir, som du kan blive meget klogere på her på siden.

pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er alcohol ink papir?

Det lyder forholdsvist eksotisk, og ikke mange kender til det, men papir til alcohol ink er faktisk en fremragende måde at skabe et spændende og kunstnerisk udtryk på. Måden, det fungerer på, er, at man kan lave kunstværker ved hjælp af alkoholdbaserede farver og noget specielt designet papir, nemlig alcohol ink papir.

Papir til alcohol ink er en speciel type papir, som er lavet til at kunne håndtere alkoholbaserede blækformer. Som regel er det tyndt og glat, da det på den måde kan give den bedste form for blanding af farverne, man påfører. Samtidig er det også ikke-absorberende, hvilket vil sige, at farverne ikke trænger igennem og bliver suget ind i papiret, men bliver liggende på overfladen.

Fordi papiret ikke absorberer malingen på samme måde, som et lærred gør det, skaber det mulighed for, at man kan lave levende billeder med farverne, som man kan blande og lade overlappe. Kun fantasien sætter grænser, når man arbejder med alcohol ink papir, hvilket er derfor, så mange mennesker allerede benytter sig af det.

Fordele ved at bruge det

Der er en del fordele ved at bruge papir til alcohol ink, som du kan købe på vores hjemmeside. En af dem er, at denne form for papir er meget alsidig. Du kan nemlig bruge mange forskellige alkoholbaserede former for farve såsom blæk, sprays med alkohol eller tuscher.

Du kan enten dryppe malingen på, påføre det med en pensel eller noget helt tredje, for at skabe lige det udtryk, som du ønsker. Du kan tilmed male flere lag ovenpå hinanden, når du arbejder med alcohol ink papir.

Et kæmpe udvalg

På vores hjemmeside finder du et væld af produkter, når det kommer til at udfolde sig kreativt. Udover papir til alcohol ink, har vi også mere almindelige lærreder og former for maling.

Køb for eksempel blokke til akryl, blokke til akvarel eller blokke til pastel som er tegneblokke, der er egnet til, at du kan male med bestemte former for maling på dem. Det er smart, hvis du gerne vil male landskaber eller andet, som kræver at du er ude af huset. Det er nemlig meget lettere at tage en blok med ud i naturen end at skulle bære på en masse lærreder. Derudover har blokken mange sider og derfor plads til mange værker.