Akvarelpapir

Akvarel

Står du og mangler papirblokke til akvarelmaling? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores store udvalg af akvarelpapir, så du kan komme i gang med dit næste maleprojekt.

Udvalget består af blokke i forskellige størrelser - alle velegnet til vådmaling. Du finder både A2, A3 og A4-blokke. Dermed er der både mindre akvarelblokke, som er nemme at have med i tasken, og store akvarelblokke til de større maleprojekter. Du finder desuden akvarelpapirer med forskellige strukturer og farver, så der er et utal af muligheder for at male lige netop det, du ønsker.

Ønsker du at slippe din indre kunstner løs på kvalitetsrigt akvarelpapir? Så tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop det papir, der passer til dit næste maleprojekt.

pr. side

Varer 1-30 af 48

Faldende orden
Side
pr. side

Akvarelpapir til dit næste maleprojekt

Med vores udvalg af akvarelpapir er mulighederne mange. Med gråt eller sort akvarelpapir får du en flot baggrund, hvis du ønsker at male med metalliske farver. Du finder naturligvis også kridhvide eller sandfarvede akvarelblokke, hvis du ønsker en mere anonym baggrund. Uanset hvilken baggrundsfarve, du vælger, er du garanteret en flot baggrund, som fremhæver dit malede motiv.

Vores udvalg består desuden af akvarelpapir med 300g/m2 papir. Det sikrer, at du får den rette tykkelse på papiret, som garanterer, at papiret bevarer strukturen, når der påføres vådmaling. Når du maler med vådmaling såsom akvarelmaling, er det nemlig vigtigt at bruge papir, som er velegnet til dette. Det giver det bedste resultat, samtidig med at der undgås, at papiret folder sammen, når det bliver vådt.

Multitekniske malerblokke

Blandt vores udvalg finder du multitekniske malerblokke, som passer til både tør- og vådteknikker. Det sikrer, at du kan male med alt fra blyant og kridt til akvarel og akryl. Med multiblokke kan du frit vælge mellem din fortrukne maleteknik, samtidig med at du kan benytte både våd- og tørmaling på ét motiv.

Er du på udkig efter andre tegne- og malerblokke? Så kan du tage et kig på vores blokke velegnet akrylmaling eller vores blokke velegnet pastelmaling.

Slip din indre kunstner løs med Malericentralen

Hos Malericentralen har vi alt til de kreative projekter. Det gælder alt fra malerlærreder og blokke til pensler og maling. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, tør vi godt garantere, at der er kunstnerartikler til lige præcis dig.

Vi går altid op i at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor får du lynhurtig levering fra blot 49,-, så du hurtigt kan komme i gang med det kreative projekt. I tilfælde af at du har spørgsmål eller brug for vejledning, er vi altid behjælpelige med at dele ud af vores faglige ekspertise. Du kan kontakte os på telefon (+45) 97 16 13 59 eller mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.