Akryl

Akryl
pr. side

23 varer

Faldende orden
pr. side

Står du og mangler papir til akrylmaling, så du kan slippe din indre kunstner løs? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af blokke af akrylpapir i et væld af størrelser, farver og strukturer. De fungerer både til våd- og tørmaling, hvilket giver dig uendelige muligheder for at male lige netop det, du har lyst til.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment, og find lige det akrylpapir, som matcher dine behov og ønsker.

Akrylpapir til ethvert maleprojekt

Med vores store udvalg af akrylpapir følger et væld af muligheder. Vi forvandlet sort, gråt, sandfarvet og hvidt akrylpapir, som alle giver et fantastisk look til det endelige resultat. Sort akrylpapir fungerer især som en flot baggrund, hvis du ønsker at male med metalliske farver. Hvis du derimod søger en mere anonym flade, har vi både kridhvide og sandfarvede blokke. De fungerer som en flot baggrund til motivet.

Vores udvalg af blokke fås med forskellige teksturer og strukturer. Blokkene har både glatte sider og mere strukturerede sider med tekstur. Det er en smagssag, hvilken type, man ønsker at benytte, men med vores blokke af akrylpapir, er du dækket godt ind til begge dele. Vores udvalg består desuden af mindre akrylblokke, som er nemme at have i tasken, og store akrylblokke til de større projekter.

Multifunktionel til enhver maleteknik

Vores udvalg af blokke til akrylmaling har en fremragende multifunktion, som gør det muligt at benytte andre former for maling. I vores udvalg har vi blokke, som er velegnet til både våd og tør maleteknik. Det gør det muligt at male med filtpen, tusch, akvarel som vådteknikker, og blyant, kridt og kul som tørteknikker. Det giver dig frit spil for at slå den indre kunstner løs på multiteknisk papir, som fungerer til en bred vifte af maleteknikker.

Tag et kig på vores store udvalg af blokke her. Du finder blandt andet papir velegnet til akvarelmaling og papir velegnet til sketching. Dermed kan du finde lige netop den papirblok, som matcher din foretrukne maleteknik.

Malericentralen – alt til det kreative hjemmeprojekt

Malericentralen har siden 1970 solgt malerier og indramning til hjemmet. Med nogle på bagen har vi udviklet kompetence og øje for god kvalitet. Det afspejler sig i vores produktsortiment. Vi tilbyder altid hurtig levering fra kun 49,-, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med dit kreative projekt.

Har du spørgsmål om vores produkter eller brug for vejledning? Så står vi altid til rådighed for at dele ud af vores ekspertise. Du kan kontakte os på telefon (+45) 97 16 13 59 eller mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.