9 vare(r)
ArtResin Mini Kit 118 ml
ArtResin Mini Kit 470 ml
ArtResin Mini Kit 1890 ml
ArtResinStarterPack946ml-20
Gasbrnder-20
98,00 kr
Gummispartle str. 9 cm
ResinTintMetallics4colors-20
ResinTintNeons4colors-20
ResinTint Original - 8 colors
9 vare(r)

FIND ARTRESIN KITS, STARTER PACKS, PIGMENTFARVESTOFFER M.M. 

Hvis du ikke har givet dig i kast med ArtResin før, kan du med fordel købe vores starter pack, der indeholder ArtResin, en spartelkniv, 5 plastikspartler, et par gummihandsker og en gasbrænder til at fjerne luftbobler med. Så er du sikker på at have alle de nødvendige materialer ved hånden og ikke gå glip af et vigtigt step. Flere af disse materialer forhandler vi naturligvis også separat, nemlig gasbrændere og gummispartler. Du kan også købe forskellige størrelser kits med ArtResin hos os – så du kan få lige den mængde, der passer til dit projekt.

Her på siden finder du også et væld af forskellige flydende pigmentfarvestoffer, som du kan eksperimentere med. De giver en god mætning samt smukke, strålende og skinnende nuancer på overfladen. Vi forhandler forskellige kits – så vælg det med de farver, du allerbedst kan lide.

Det er vigtigt for os at understege, at den ArtResin, du finder hos os, ikke er giftig, og derfor behøver du ikke åndedrætsværn, når du bruger det. Derudover gulner det ikke, spreder ingen dampe, lugter kun svagt og indeholder ikke VOC. Med andre ord overholder vores ArtResin standarden ASTM D4236, så du kan trygt købe hos os.

VI ER DIN FORHANDLER AF ARTRESIN I DANMARK 

Udover ArtResin forhandler vi hos Malericentralen-kreativ selvfølgelig alt, du skal bruge til dit maleprojekt. Med andre ord er vi det rette sted for dig at starte, da vi dækker dig ind i alle male-henseender. Hos os finder du alt fra malerlærreder, staffelier og pensler til diverse maling, tuscher til et væld af formål og meget mere. Hvis du derudover ønsker at give en gave, der byder op til kreative udfoldelser, så tag et kig på vores gaveæsker.

Måske sidder du og har spørgsmål angående vores ArtResin eller ønsker at få anvendelsen af det uddybet? Hvis dette er tilfældet, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi besvarer hellere end gerne alle dine spørgsmål, så du føler dig godt klædt på til at benytte ArtResin. Ring til os på tlf. +45 97 16 13 59, skriv til vores mail info@malericentralen.dk eller kontaktformular, så hjælper vi dig videre.