Find svæverammer til malerier efter mål her 

Her på siden har vi svæverammer i et godt udvalg af farver, nemlig sort, råhvid, guld, sølv samt brun og bronze. Vi har også et sortiment af svæverammer med hylde, hvis det er det, du er på udkig efter. Rammen er den, der sætter det sidste prik over i’et på dit maleri, så vælg en ramme i den rette farve, så detaljerne og farverne på maleriet tager sig bedst muligt ud. Hvem siger, at rammerne på dine malerier skal være de samme i hele hjemmet?

Ligesom vores svæverammer fås i lige præcis de mål, du ønsker, så kan du også finde vores fine, runde svæverammer i flere diametre, så du kan iklæde dit runde maleri en svæveramme. Skynd dig at give dig i kast med at eksperimentere ved at male dit helt eget maleri eller find det rette maleri for dig, hvis du ikke selv ønsker at male. Vi hos Malericentralen står klar, når du skal finde den helt rigtige svæveramme.

Stort udvalg af rammer hos Malericentralen 

Svæverammer er ikke de eneste slags rammer, du kan få her hos Malericentralen. Vi forhandler nemlig alt fra foto- og billedrammer til specialrammer, der inkluderer spændende rammer i forskellige udtryk. Du kan være sikker på at finde den rette ramme for dig hos Malericentralen med vores brede udvalg. Gå i gang med at teste, hvilken ramme der giver det helt rigtige look i dit hjem.

Har du spørgsmål til vores store udvalg af svæverammer, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan få den rette med hjem. Kontakt os ved at ringe på tlf. 97 16 13 59 eller skriv til vores mail info@malericentralen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.