Lanterner og lys

Lanterner og lys

Er du på udkig efter hyggelige lysdekorationer, der kan pifte hjemmet eller haven op? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores lanterner og lys, som kan placeres både indenfor og udenfor. Du finder kvalitetsrige lanterner, der kan tåle det danske vejr, og du finder helt enkle og elegante lanterner, der kan pynte i vindueskarmen.

Uanset hvad din personlige stil er, tør vi godt garantere, at du kan finde en flot lyslanterne hos os. Gå på opdagelse i vores udvalg af EGO lanterner og A2 Living lanterner, og find lige præcis den, der matcher dine behov og ønsker.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Pynt hus og have med hyggelige lyslanterner

Der er næsten ikke noget så idyllisk og stemningsfyldt, som en hyggelig lanterne med lys. Uanset om den står på terrassen eller i vindueskarmen, er den med til at sprede en hjemlig og hyggelig følelse.

Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af lanterner til lys fra blandt andre EGO og A2 Living. EGO’s lanterner, som er designet og produceret i Danmark, er helt unikke i deres form. Her mødes det enkle og det elegante og udgør en nyfortolket lanterne, som er formet som et hus. EGO-lanternen kan bruges indenfor såvel som udenfor.

A2 Livings lyslanterner er fremstillet til at kunne klare det danske vejr – regn, sne og sol. Det er en tidløs og enkel lanterne, som passer perfekt til den moderne boligstil og indretning. Her kan du vælge mellem en lang række farver – både olivenfarvet, sort og hvid – lige såvel som du kan vælge lanternen i 5 forskellige størrelser. De fungerer som en ideel lysdekoration til vinduet.

Find mere til hjemmet hos Malericentralen

Hos Malericentralen kan du finde en bred vifte af hyggeligt interiør, som kan være med til at skabe den helt rigtige stemning i hjemmet. Vores udvalg af lanterner og lys garanterer, at du finder en, der passer til din personlige stil. Desuden er lanternen en oplagt gave.

Foruden de hyggelige lanterner har vi også et stort udvalg af brugskunst, som kan pynte i hjemmet. Her finder du både fine skulpturer, historiske træfigurer og sjove vinholdere, som du både kan købe til dig selv, eller til en du holder af.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Med over 50 års erfaring i branchen gør vi os altid umage med at dele ud af vores faglige ekspertise. Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores produktsortiment, eller har du brug for hjælp til noget?

Kontakt os endelig, hvis du har brug for vejledning. Vi sidder klar på telefon og mail. Du kan desuden også udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.