DCUK

DCUK

Her på siden finder du unik og kendt brugskunst fra DCUK. Vores udvalg byder på håndskårne og håndmalede ænder og pingviner, som får mundvigen til at vende opad. De er fremstillet af bambusrod, som er en anerkendt, bæredygtig ressource. Udvalget består af de helt unikke ænder og pingviner, som hver fortæller en historie. Du finder både ænder med gummistøvler, som brudepar og juleænder.

Gå på opdagelse i vores sortiment, fang et godt tilbud og pynt dit hjem med de helt unikke træfigurer fra DCUK.

pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Unikke ænder som pryder dit hjem

Brugskunst sætter et præg af din personlighed på indretningen, samtidig med at det fortæller en historie. Det gør sig absolut også gældende for træfigurerne fra DCUK. Faktisk er det sådan, at alle ænder har et unikt navneskilt med forskellige navne, således at der ikke findes 2 ens ænder.

Med sine flotte former og farver formår DCUK altid at skabe en pyntegenstand, som vil pryde ethvert hjem. Udvalget af ænder med gummistøvler fås med blandt andet grønne, lyserøde og mørkeblå blomstrede gummistøvler. Du kan dermed helt selv bestemme, hvilken farve, der passer til lige netop din indretningsstil.

Foruden at være dekorativt og nydeligt brugskunst, fremstiller DCUK deres træfigurer i bambusrod, som er en yderst bæredygtig ressource. Dermed kan du pynte dit hjem med god samvittighed.

Få et smil frem på læben med træfigurer fra DCUK

Uanset om du er på udkig efter træfigurer til dig selv eller som gave, vil du ikke kunne undgå, at de fine træfigurer får mundvigen til at vende opad. De lægger an til samtale, netop fordi de har en unik fortælling hver især. Det er derfor den perfekte gaveidé til ham eller hende, som sætter pris på en personlig og enestående gave.

Hvis du er på udkig efter endnu mere brugskunst, som kan sætte et personligt præg på din indretning, kan du udforske vores udvalg af andre træfigurer og flaskeskjulere. Brugskunst i alle former, farver og figurer er med til at skabe et flot og unikt look i din bolig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen er god service en del af vores DNA. Derfor tilbyder vi prisvenlig fragt fra kun 49,- og altid hurtig levering. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, og derfor er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. I tilfælde af at du har spørgsmål eller brug for kompetent vejledning, er vi altid klar til at hjælpe.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 97 16 13 69 eller mail [email protected]. Vi er klar til at imødekomme dine ønsker, og vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.