Fars dag nærmer sig, og hos Malericentralen ved vi, hvor svært det kan være at finde en gave til sin far. Han er nemlig ofte manden, der har alt. Derfor vil vi gerne hjælpe til med nogle gode gaveidéer. Hos os finder du nemlig meget mere end maling og pensler. Læs med her, og find en gave til ham der har alt.

11 vare(r)
http://www.malericentralen.dk/media/catalog/product/f/r/fruen-er-i-dag..-web.jpg
Øltrold der holder øllene kolde i jorden
Snorkestopper-20
98,00 DKK
http://www.malericentralen.dk/media/catalog/product/_/l/_ltroldthumpsup.jpg
http://www.malericentralen.dk/media/catalog/product/t/r/troldpillen_se.jpg
http://www.malericentralen.dk/media/catalog/product/v/e/vejr-golf2-web.jpg
Vejrsten - grå
599,95 DKK
Vejrsten rosa
599,95 DKK
½ meter  bieer
98,00 DKK
½ meter øl
98,00 DKK
11 vare(r)

Gaver til mænd

Det kan være svært at finde gaver til mænd, især hvis man selv er en kvinde. Dette skyldes måske, at man har lidt svært ved at sætte sig ind i, hvad de går op i - især hvis det drejer sig om mænd, der er oppe i alderen. Her kan man nemlig godt føle, at de har alt, og hvad skal man så lige give dem?

Heldigvis har vi hos Malericentralen samlet en del ting, som vi tænker, kan være fine gaver til faren, svigerfaren, broren, sønnen, eller hvem end det vedkommer. En gaveidé kunne eksempelvis være lys til ude og inde. Selvom han måske allerede har lys i haven, kan man altid bruge mere, eller optimere det, han allerede har. Vi sælger blandt andet blåt og gult lys.

Sjove gaver til ham

Foruden udendørslys sælger vi også de lidt mere komiske gaver. Det er for eksempel muligt at købe en såkaldt øltrold, en holder til øl, en vejrstation eller et barometer, som viser, hvilket humør konen er i. Hvis gaven til manden er til din kæreste, kan du også købe en snorkestopper for at drille ham. Mulighederne er altså mange, når du handler hos os.

Hvis han er meget i haven, kan du også købe udendørs møbler, som er både smukke og vedligeholdelsesfrie. Vi har blandt andet granitborde og granitbænke. Denne slags møbler er gode, da de kan klare alt slags vejr, uden at de kræver pleje for at beholde deres udseende. Du kan også vælge at give ham nogle udendørs fliser, dette kræver dog lidt mere planlægning, da du skal kende størrelsen på dem, han skal bruge.

Alt til kreative sjæle

Udover sjove gaver til manden der har alt, sælger vi hos Malericentralen også en hel masse produkter til de kreative sjæle. Vi har 50 års erfaring med at sælge maling, så vi ved, hvad vi taler om, og hvilke produkter der er de bedste på markedet.

Vi sælger blandt andet en masse forskellig slags maling. Herunder oliemaling, spraymaling og akrylmaling. Nogle vælger at blande de forskellige slags maling, når de maler, andre holder sig til den samme slags. Dette er fuldstændig op til dig.

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvad du skal give ham, der har alt, er det også en mulighed at købe et gavekort hos os. På den måde kan han selv vælge, hvad han vil købe hos os. Dette er især en oplagt gave, hvis du ikke kender vedkommende særligt godt, men stadigvæk gerne vil glæde ham med en god gave.