Ønsker du at belægge terrassen, indkørslen eller haven med flotte fliser? Så har vi hos Malericentralen et stort udvalg af flotte fliser og belægningssten, som kan hjælpe dig på vej til lige netop det. Blandt vores sortiment finder du blandt andet granitfliser til udendørs brug, som kommer i flotte farver. Du finder billige fliser, der naturligvis ikke går på kompromis med kvaliteten.

Uanset om det er til havegangen, terrassen eller noget helt tredje, kan du være sikker på at opnå en unik og autentisk stemning med vores fliser. Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor og find de fliser, der matcher dine behov og ønsker.

5 vare(r)
Danmarks kompassten - diameter 41 cm. Materiale: granit (håndbearbejdet)
Starter ved: 1.199,95 DKK
GRÅ GRANIT KOMPASSTEN
Starter ved: 1.199,95 DKK
GranitFliser45m230x60cm-20
Kompassten Verdenskort
Starter ved: 1.199,95 DKK
Tradesten
Starter ved: 249,95 DKK
5 vare(r)

Belægningsfliser i granit til din have

Med fliser kan du belægge indkørslen, skabe en hyggelig terrassen eller gøre havestien tydelig. Når det angår granitfliser til udendørs, får du en prydende flot belægning i flotte farver, der kan holde til al slags vind og vejr. Granit er nemlig et naturmateriale med robust holdbarhed. Det betyder også, at du kan nyde din terrasse eller indkørsel år efter år.

Vores granitfliser fås i lysegrå og mørkegrå, og de er med en flot rug overflade, så de ikke er glatte at gå på. Farven på fliserne falmer ikke over tid, og når det regner – eller granitten bliver våd – får de en skøn, mørk nuance. Under de forskellige granitfliser kan du se, hvordan farven forvandler sig, når materialet bliver vådt.

Pift haven op med fliser og tilbehør

Vores fliser er billige, men det betyder ikke, at kvaliteten er dårlig. Vores fliser er i høj kvalitet og blender flot ind i enhver have. Med vores udendørs fliser kan du opnå lige præcis det udtryk, du ønsker – uanset om det er til terrassen eller indkørslen.

Ønsker du at pynte haven og gøre den endnu mere idyllisk? Så kan du tage et kig på vores flagstange og flagstangsholdere. Du kan også pryde terrassen med levende lys i form af vores fine olielamper, eller måske tage et kig på vores herrehjørne, hvor du finder et utal af skønne gaveidéer til haven.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Lad os endelig hjælpe dig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vi er en flok dygtige medarbejdere, der sætter en dyd i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor får du også billigt fragt og hurtig levering.

Kontakt os, hvis du har brug for kompetent rådgivning. Vi hjælper med alt – stort som småt. Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.