1-12 of 36
1-12 of 36

Find bl.a. julefigurer med lys i form af LED-julefigurer 

Her hos Malericentralen kan du få lige den julefigur, der passer til dit hjem og din stil. Vores julefigurer kommer alle i sarte farver kombineret med rolige, røde farver for at imitere julefarverne, der sætter julestemningen. Du kan dog også få figurer, hvor de røde farver ikke er gennemtrængende, men hvor jordfarverne står alene. Disse julefigurer passer især godt til dig, som gerne vil beholde den minimalistiske stil og stemning i hjemmet, selvom juletiden kommer. Hvem har også bestemt, at julepynt skal være rødt og grønt?

Julefigurerne fås både i modeller, hvor figurerne står alene, men også hvor to figurer står sammen og ser søde ud. Nogle af vores julefigurer fås med LED-lys, som giver en hyggelig stemning – disse kan med fordel placeres udenfor, så alle kan nyde godt af det smukke lys.

Du kan vælge at investere i få af vores julefigurer og placere dem forskellige steder rundt i dit hjem, men du kan også vælge at etablere en moderne form for nisselandskab med vores mange julefigurer og placere dem sammen i dit hjem. Dette giver et sødt udtryk og vil være et hit for ethvert barn, som besøger dit hjem i december måned.

Vi hos Malericentralen har brugskunst til din jul 

Mangler du andet til den søde juletid, kan vi hos Malericentralen selvfølgelig også hjælpe dig med det. Vi har et stort udvalg af brugskunst, som kan give en hyggelig stemning på årets sidste måned. Se bl.a. vores udvalg af Ego LED-lys og Ego lanterner, som sikrer dig hygge uden fare for allergi og brand – optimalt at investere i op til juletiden.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål til vores store udvalg af produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os! Dette kan du gøre via vores kontaktformular, ved at ringe på tlf. 97 16 13 59 eller ved skrive til os på mailen info@malericentralen.dk. Vi hjælper dig gerne på vej!