1-12 of 21
VinreolGuitar-20
FlaskeskjulerBartender-20
FlaskeskjulerBrudepar-20
FlaskeskjulerDranker-20
FlaskeskjulerFiskeribd-20
FlaskeskjulerFunnyDrinker-20
FlaskeskjulerGolfspiller-20
FlaskeskjulerGrillmester-20
FlaskeskjulerGuitarist-20
FlaskeskjulerGuitarspiller-20
FlaskeskjulerHavemand-20
FlaskeskjulerJger-20
1-12 of 21

Festlige flaskeskjulere samt vinholdere og -reoler 

Her på siden kan du finde flaskeskjulere og vinholdere, som er perfekte til enhver festlig lejlighed – eller blot som dekorativ detalje på en hylde i stuen. Vores skjulere og holdere kommer i forskellige størrelser, så der både er til vin og øl eller lignende. De fås også i et væld af udtryk, så der er en til enhver smag. Er du til sjove, festlige dekorationer, så tag et kig på flaskeskjulerne, som forestiller hhv. en bartender, en dranker og en guitarspiller. Se også vores fine vinreoler forklædt som guitarer – et hit hos enhver musikentusiast.

Vi har også flaskeskjulere, der vil være ideelle som gaveidéer. Tag et kig på skjulerne, der er formet som hhv. et brudepar og en student, eller skjulerne, der forestiller hhv. en golfspiller, en rytter og en kok. Med flaskeskjulerne kan du altså give to gaver i én, hvis du samtidig tilføjer en flaske til skjuleren. Det er helt sikkert en gave, der vil trække på modtagerens smilebånd.

Malericentralen dekorerer dit hjem 

Hos Malericentralen har vi alt den brugskunst, du har brug for til at tilføre nogle fine detaljer til boligen. Se bare vores Ego LED-stearinlys, der giver dig oplevelsen af levende lys, men uden det usunde indeklima – og så slipper du samtidig for bekymringen om at glemme at slukke lyset. Vi har også en bred vifte af lysestager og fine ure, som vil dekorere ethvert hjem. Det er bare op til dig at vælge.

Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores flaskeskjulere eller vinholdere, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. 97 16 13 59 eller skrive til vores mail info@malericentralen.dk. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at finde den ideelle flaskeskjuler for dig.