Simon Buch

Simon Buch

Med et råt, kantet og punket udtryk er Simon Buch en anerkendt kunstner, som skaber kunst, der for alvor fanger øjet. Her på siden finder du vores udvalg af Simon Buchs ´malerier, som fås i farverige motiver. Hans punkede pop street art er helt unik og vil fange øjet - uanset hvor i rummet, det placeres.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Simon Buchs billeder og malerier, og lad dig inspirere af de skønne farver og iøjnefaldende motiver. Du finder yderligere information om malerierne ved at klikke ind på dem. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Pryd hjemmet med Simon Buchs farverige malerier

Med brug af både spray, kridt, akryl og stencil er Simon Buch en unik kunstner, som sammenfatter nyfortolkninger med et voldsomt engagement. Det, der karakteriserer hans kunst, er den tilstræbte ligegyldighed, hvor ord flyver hen over lærredet.

Med inspiration fra graffiti har han en rebelsk tilgang til kunsten, hvor ethvert maleri har et unikt og eksplosivt udtryk, der fanger øjet. Det gør han med karakteristiske kompositioner og farver, som drager paralleller til punket street pop art.

Én ting er sikker, hvad angår Simon Buchs malerier. De kan beundres i flere timer, ligesom de lægger op til samtaler om tilværelsen. Pryd hjemmet med hans unikke værker, og byd farverne velkommen i hjemmet.

Besøg os i vores galleri og lån maleriet med hjem

Når man skal investere i ny kunst, kan det være svært at være helt sikker på, om det er det rette. Derfor giver vi hos Malericentralen dig mulighed for at låne maleriet med hjem. På den måde kan du se maleriet i vante omgivelser – og ikke blot i galleriet. Det garanterer, at du kan være helt sikker på, at det passer til dit hjem og din personlige indretningsstil.

Du kan besøge os i vores galleri i Snejbjerg og opleve vores brede vifte af malerier fra anerkendte kunstnere. Foruden Simon Buch har vi også malerier fra Vagn Frederiksen, Rosita Engly og Rikke Boisen.

Malericentralen står klar til at hjælpe dig

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at finde det rette maleri? Så står vi altid klar til at give dig en kompetent rådgivning og vejledning. Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere gør sig altid umage for at give dig en god service, ligesom vi altid bestræber os efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.