Poul Steen

Poul Steen

Er du til skæve personer, finurligheder og humor, der afspejler sig i malerier? Så kan det være, at du skal tjekke Poul Steens malerier ud. Her på siden finder du nemlig et udvalg af fantastiske malerier af Poul Steen, som alle viser hans fortolkning af menneskets figur. Lad dig inspirere af alle hans malerier, og dyk ned i de fortællinger, som bliver fortalt gennem præcise penselstrøg.

Gå på opdagelse i vores Poul Steen univers, og find lige præcis det maleri, der tiltaler dig allermest. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig til at finde det helt rigtige maleri.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Poul Steens malerier med skæve personer og humor

Når det angår Poul Steens malerier, er alt op til fortolkning. Malerierne skildrer både det ubevidste og det bevidste, ligesom ethvert maleri fortæller sin helt egen historie. Det giver både et strejf af humor, men sætter samtidig tankerne i gang ved enhver, der betragter maleriet.

Poul Steen er født i 1945, og hans malerier er til at finde i hele Norden. Det er helt forståeligt, at malerierne er populære. De giver nemlig et frisk pust til indretningen, men beholder stadig autenticiteten i rummet, hvor man kan fordybe sig i ethvert penselstrøg af Poul Steen. Lad dig inspirere af hans univers, og oplev de finurligheder og skæve personer, som skildres i hans malerier.

Oplev al slags kunst hos Malericentralen

Hos Malericentralen elsker vi alt, der har med kunst at gøre – og malerier er absolut ingen undtagelse. Derfor er vi leveringsdygtige i en bred vifte af originale malerier fra anerkendte kunstmalere. Foruden Poul Steen byder vores sortiment på malerier fra Anette Andersen, Erik Bülow og Brit Vilken Jensen. Gå på opdagelse i de forskellige kunstmaleres individuelle stil, og find dit næste yndlingsmaleri.

Er du ikke helt sikker på, hvorvidt maleriet passer ind i dit hjem? Det kan sommetider være svært at se maleriet for sig i andre omgivelser end galleriet eller webshoppen. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at låne maleriet med hjem. På den måde kan du finde det helt rigtige sted, hvor det skal hænge, og være helt sikker på, at det matcher ind i din personlige indretningsstil.

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig

Hos Malericentralen har vi god service i højsædet. Med andre ord gør vi os altid umage for at give dig den absolut bedste oplevelse, når du handler hos os. Det gør vi blandt andet ved at give lynhurtig levering og billigt fragt.

Vi er desuden også altid behjælpelige, hvis du har brug for et par gode råd eller mere omfattende vejledning. Med mere end 50 års erfaring i branchen er intet spørgsmål for stort eller for småt til os. Kontakt os på telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har brug for hjælp. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige stykke kunst.