Poul Spanggaard

Poul Spanggaard

Hos Malericentralen finder du en bred vifte af originale malerier fra kendte kunstnere. Her på siden kan du opleve vores udvalg af malerier fra den anerkendte og autodidakte kunstmaler Poul Spanggard, hvis malerier har skønne farvekombinationer, iøjnefaldende motiver og spændende historier.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Poul Spanggaards malerier og lad dig inspirere af hans univers af skønne penselstrøg. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du finder desuden yderligere information om de enkelte malerier ved at klikke ind på dem.

pr. side

22 varer

Faldende orden
pr. side

Oplev Poul Spanggaards malerier

Kunstmaleren Poul Spanggaard har en masse spændende historier at fortælle. Han er født på Mors og opvokset på Limfjordsøen Fur, hvorfor mange af hans billeder omfavner havet og naturen. Dog blev han, efter en tur til New York, fascineret af bylivet og skyskraberne i den amerikanske by.

Derfor finder du mange af Poul Spanggaards malerier med storbyens puls, bylivet og det farverige gadeliv. Med skønne fortællinger om lige netop dét, lægger Spanggaards malerier op til både samtaler og mange timers betragtning.

Pryd hjemmet med ny kunst

Poul Spanggaards malerier fås i en bred vifte af skønne motiver og størrelser. Du finder både de større malerier på bl.a. 150 x 120 cm, ligesom du finder kvadratiske malerier på 50 x 50 cm. Uanset hvilket maleri du har forelsket dig i, kan du altid låne det med hjem, før du tager den endelige beslutning.

Hos Malericentralen vægter vi nemlig god service højt, og vi ønsker, at du skal være helt sikker på dit valg, inden du træffer det. Derfor kan du se maleriet i andre omgivelser end galleriet – nemlig i dit eget hjem. På den måde kan du være helt sikker på, at det matcher din personlige stil, og at det passer ind i dit hjem. Det gælder desuden malerier fra alle vores kunstnere – bl.a. Inger Pedersen, Henrik Koldby og Hanne Hermann.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen gør vi os altid umage for at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde det helt rigtige maleri. Vi har nemlig over 50 års erfaring i branchen, hvorfor vi altid kan give dig en kompetent hjælp.

Kontakt os endelig på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vores dygtige medarbejdere står desuden også klar i vores galleri i Snejbjerg og byder dig velkommen til vores mange malerier. Vi ser frem til at høre fra dig!