Poul Johansen

Poul Johansen

Hos Malericentralen har vi en bred vifte af originale malerier fra anerkendte kunstnere – og Poul Johansen er bestemt ingen undtagelse. Han er kendt for sine symbolbilleder og naturalistiske serier, hvor hans naturskildringer er præget af en farvestærk og ekspressionistisk stil. Her på siden finder du vores udvalg af skønne malerier af Poul Johansen, som hver især fortæller en historie.

Gå på opdagelse i Poul Johansens univers af malerier og find det næste maleri, der skal pryde væggen i dit hjem. Du finder yderligere information om de forskellige malerier ved at klikke ind på dem. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Oplev Poul Johansens ekspressionistiske malerier og symbolbilleder

Poul Johansen var en alsidig billedkunstner, og han står bag en bred vifte af smukke serier, som hvor især har et tema. Hans allerførste serie ”Mennesket og byen” bestod af symbolbilleder, ligesom han med ”Livet og lyset” malede en serie, som bygger på livsglæden.

Han var en midtjysk billedkunstner med en kærlighed for det midtjyske landskab, som han portrætterede i serien ”Lyngens brune land”. Fælles for alle Poul Johansens serier og malerier er, at de er skabt med en karakteristisk streg, som fanger øjet. Med nøje udvalgte farver og skønne penselstrøg vil hvert maleri pryde hjemmets vægge og lægge an til flere timers beundring.

Fuldend hjemmet med Poul Johansens malerier

Det kan være svært at finde det helt rigtige maleri, og nogle malerier skal opleves i virkeligheden – og måske ses i en større sammenhæng. Derfor kan du enten besøge vores galleri i Snejbjerg og opleve Johansens malerier i fuld størrelse, ligesom du også har mulighed for at låne maleriet med hjem inden et eventuelt køb. Ved at låne maleriet med hjem kan du placere det, hvor som helst i hjemmet og se, om det passer ind. På den måde kan du være helt sikker på, at det er det rette maleri til dit hjem.

Hos Malericentralen har vi en bred vifte af andre originale malerier af anerkendte kunstnere, som hver især har deres personlige penselstrøg. Tag blandt andet et kig på vores udvalg af malerier af Rosita Engly, Simon Buch og Vagn Frederiksen.

Få den rette vejledning hos Malericentralen

Hos Malericentralen har vi en bred vifte af skønne malerier, som fortæller hver deres historie. Vi er specialiserede på området, hvorfor vi altid kan vejlede dig, så du kan finde det helt perfekte maleri. Vi går nemlig op i at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for hjælp? Så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at vejlede dig, ligesom vi altid bestræber os efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.