Poul Bruun

Poul Bruun

Hos Malericentralen har vi et galleri med en bred vifte af malerier fra anerkendte kunstnere – og Poul Bruun er én af dem. Her på siden finder du vores udvalg af Poul Bruuns farverige univers af skønne malerier, som vil pryde enhver væg i hjemmet. Med abstrakte penselstrøg af nydelige farver giver Poul Bruuns malerier et unikt udtryk i rummet.

Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor og oplev de forskellige malerier. Du finder yderligere information om de enkelte malerier ved at klikke ind på dem. Har du brug for hjælp undervejs i din søgen, er du altid velkommen til at kontakte os.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Gå på opdagelse i Poul Bruuns farverige malerier

Som kunstner har Poul Bruun sin helt egen stil. Af den grund er hans malerier genkendelige – både med farvevalg, struktur og motiv. Hans stil er karakteristisk og er blandt andet defineret som naturalistisk med et strejf af humor. På den måde giver ethvert maleri et frisk pust til indretningen, ligesom det kan beundres og nærstuderes i timevis.

Hos Malericentralen har vi en bred vifte af originale malerier. Tag blandt andet et kig på vores udvalg af anerkendte kunstnere såsom Pia Amdi, Rikke Boisen og Poul Spanggard. De har hver især deres kunstneriske stil, som fortæller hver sin historie.

Lån maleriet med hjem

Er du i tvivl om, hvorvidt Poul Bruuns maleri passer til dit hjem? Eller har du lyst til at nærstudere detaljerne? Så er du altid velkommen til at besøge vores galleri i Snejbjerg.

Du er også velkommen til at låne maleriet med hjem inden et eventuelt køb, så du kan være helt sikker på, at det er det rette. På den måde kan du se maleriet i andre omgivelser end galleriet og få en fornemmelse af, hvordan det vil være at have hængende.

Malericentralen står klar til at hjælpe dig

Hos Malericentralen går vi op i at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Udover at du kan låne maleriet med hjem, er vi også altid klar til at give dig en komplet vejledning, så du finder det rette maleri. Vi har over 50 års erfaring i branchen, hvorfor vi altid giver dig en kompetent rådgivning.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål, tvivl og undring. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.