Pia Amdi

Pia Amdi

Kunstneren Pia Amdi står bag en bred vifte af unikke malerier af kvindebilleder, som afspejler den sensuelle, feminine og sødmefulde kvinde. Hendes kunstneriske stil bliver tydeliggjort i de forskellige malerier, som hver især fortæller en historie. Kvindebillederne viser kvinder, der hviler i sig selv og udstråler ro og balance.

Gå på opdagelse i Pia Amdis malerier og oplev de smukke kunstværker, som vil pryde enhver væg i dit hjem. Du finder yderligere information om de individuelle malerier ved at klikke ind på dem. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

5 varer

Faldende orden
pr. side

Pia Amdis unikke univers af kvindebilleder

Pia Amdis personlige stil er unik, og hvert maleri kan betragtes i timevis. Der er fokus på ekspressive farver og gennemtænkte teknikker, som får ethvert stykke til at stå ud fra mængden. Blandt andet er Pia Amdis malerier malet med spartel, hvorefter malingen lægges på lag for lag. Det giver en særlig dybde og struktur, som, modsat det feminine, skaber et mere råt udtryk som symbol på kvindens råstyrke.

Med de varme farver og forskellige teksturer har Pia Amdi skabt et univers af unikke kvindebilleder, som hver især fortæller en historie. En historie om én kvinde – eller en historie om flere kvinder. Alt er op til fortolkning, hvorfor hendes malerier vækker en nysgerrighed, som skaber en harmonisk balance i ethvert hjem. 

Lån maleriet med hjem

Nogle malerier skal dog opleves og ses i en større sammenhæng. Hos Malericentralen har du derfor mulighed for at besøge vores galleri i Snejbjerg, ligesom du har mulighed for at låne maleriet med hjem. På den måde kan du opleve og undersøge maleriet, hænge det op og se, hvordan det ser ud i andre omgivelser end galleriet.

Foruden Pia Amdis smukke galleri har vi en bred vifte af andre originale malerier fra anerkendte kunstnere. Tag blandt andet et kig på vores udvalg af Vagn Frederiksen, Poul Bruun og Poul Johansen. Hver især har de deres personlige stil, som indeholder en bred vifte af smukke malerier i skønne farver.

Find det rette maleri hos Malericentralen

Hos Malericentralen gør vi os umage for at give dig den rette vejledning. På den måde kan du finde lige præcis det maleri, som matcher din stil og dine behov. Vi går op i kunst, ligesom vi går op i god service.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vejlede dig, så du finder det perfekte maleri, som skal pryde væggene i dit hjem.