Per Dahl

Per Dahl

Her på siden finder du alle vores plakater af den danske kunstmaler Per Dahls malerier og kunstværker. Fælles for alle de billeder, du finder fra Dahl her hos Malericentralen, er, at de er oplimet, lamineret og indrammet i en sort, enkel ramme. Dit billede er dermed allerede klar til at blive hængt op, når du modtager det. Selvfølgelig alt sammen til en fornuftig pris.

Med Dahls abstrakte og farverige billeder kan du tilføje liv og personlighed på dine vægge, hvor deres motiver med garanti vil bidrage til en samtale med dine gæster. På siden har vi samlet de mest populære værker, så du har tid til at nærstudere, analysere og tolke på Dahls abstrakte kunst.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Find plakater fra kunstmaleren Per Dahl

Per Dahl er født d. 9. oktober 1930 i Ebeltoft. Hans forældre var restauratører, og han er opvokset på Skovpavillonen, et skattet musik- og spisested for datidens kunstnere og musikere som Leo Mathisen og mange andre.

Det var her, lysten og inspirationen til at udtrykke sig kreativt blev født både indenfor musikken, men især gennem tegning og maleri - og der blev lagt mærke til den unge drengs tegnetalent på de mange papirduge i restauranten. Derfor fik Per allerede som 12-årig en malerkasse af sine forældre.

De smukke penselstrøg fra Dahls hånd, som der er tydelige at se på plakaten, vil pynte i alle rum, hvad end du overvejer at sætte det i stuen, i soveværelset eller i entreen. Flotte kunstplakater – lige som disse fra Dahl – er en oplagt mulighed for at tilføje sit hjem noget andet, end hvad fx fotografier og stregtegninger kan tilbyde.

Køb originale billeder fra danske kunstnere her hos Malericentralen

Hvis du ønsker at eje originale kunstværker, som ikke er blevet masseproduceret og dermed er ejet af en masse, vil vi hos Malericentralen anbefale dig at udforske vores galleri bestående af originale kunstnere. Her finder du udover Per Dahl også værker fra Claus Krøjgaard, Frans Vester og Jesper Sørensen, som alle er aktuelle indenfor kunstens tendenser.

Har du spørgsmål til vores plakater med malerier af Per Dahl eller nogle af vores øvrige originale malerier og deres kunstnere, kan du altid regne med vores fagkyndige medarbejdere. Du kontakter os enten på tlf. 97 16 13 59, via vores mail [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!