Ole Herold

Ole Herold

Hos Malericentralen byder vores udvalg på originale malerier og kunst fra anerkendte kunstnere. Her på siden finder du et udvalg af kunst og malerier af Ole Mynster Herold, som er en dansk skulptør, der debuterede ved Kunstnernes Påskeudstilling i Aarhus i 1981. Siden da har han haft succes med skønne malerier og unikke skulpturer, som han har udstillet i Danmark og verden over.

Gå på opdagelse i Ole Mynster Herolds malerier, og udforsk hans individuelle kunstnerstil. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, eller får du brug for grundig vejledning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Gå på opdagelse i Ole Herolds kunstunivers

Når først du træder ind i Ole Herolds kunstunivers, vil du hurtigt blive betaget af de nøje udvalgte farver, ekspressionistiske penselstrøg og unikke skulpturer. Hans malerier afspejler tydeligt, hvordan han ser sine omgivelser, og hvilke indtryk de giver ham. Alt sammenfattes i smuk kunst, der fanger øjet, og som kan betragtes i timevis. Du kan altid gøre dig nye opdagelser for hvert sekund.

Særligt er Ole Herold kendt for sine skulpturer af granit, som har organiske former, der er lavet i hånden. Uanset om du er til farverige og ekspressionistiske malerier eller unikke og dekorative skulpturer, kan du være sikker på, at Ole Herolds kunst pryder ethvert hjem.

Oplev en bred vifte af anerkendte kunstnere

Hos Malericentralen finder du en bred vifte af malerier fra anerkendte kunstnere. Foruden Ole Mynster Herold finder du også malerier fra Claus Krøjgaard, Britta Kornum og Ellen Lundum. Gå på opdagelse i deres universer og oplev deres forskellige maleteknikker og -stile.

Har du fundet et maleri, der tiltaler dig, men er du lidt i tvivl om, hvordan det vil se ud i de hjemlige omgivelser? Så giver vi dig muligheden for at låne maleriet med hjem. På den måde kan du se maleriet i dit eget hjem og vurdere, hvorvidt det passer ind. Besøg vores galleri i Snejbjerg, og find lige præcis det maleri, der matcher din personlige stil. Lån det med hjem, og se det i vante omgivelser.

Malericentralen står klar til at vejlede dig!

Hos Malericentralen gør vi os altid umage for at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop og galleri. Har du allerede en yndlingskunstner, eller mangler du inspiration til at finde det helt rigtige maleri?

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål. Vi sidder klar til at give dig en grundig og personlig vejledning, så du kan finde lige præcis det maleri, der matcher dine ønsker. Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!