Inger Pedersen er en anerkendt maler og kunstner, der står bag en bred vifte af farverige og unikke malerier. De originale malerier af Inger Pedersen portrætterer bl.a. fabeldyr og naive væsner, hvor hun finder sin inspiration fra det ubevidste sind.

Dyk ned i Inger Pedersens univers af skønne malerier, der fortæller hver sin historie. Køb dem online her, eller besøg vores store galleri i Snejbjerg ved Herning, hvor du kan se hele vores udvalg af malerier fra anerkendte malere.

3 vare(r)
http://www.malericentralen.dk/media/catalog/product/w/e/web201-stock-web.jpg
http://www.malericentralen.dk/media/catalog/product/w/e/web202-stock-web.jpg
Inger Pedersen 80x100 cm. Maleri af Inger Pedersen 80x100 cm i svæveramme
3 vare(r)

Originale malerier af Inger Pedersen

Med sin farvestrålende tilgang er Inger Pedersens malerier prydet med stærke farver og fascinerende motiver, der lægger op til flere timers fordybelse. Malerierne er fantasifulde med ekspressive væsner og fabeldyr, der portrætteres med klare og iøjefaldende farver. Det bærer tydeligt præg af Inger Pedersens fascination og begejstring for leg med farver og former.

Efter en 20-årig lang karriere i erhvervslivet blev Inger Pedersen draget mod sin kunstneriske udvikling i 1999, hvorefter hun har skabt stor succes og deltaget i flere udstillinger – og det er helt forståeligt. Inger Pedersen mener nemlig, at jo mere farverigt livet er, desto bedre har vi det som mennesker. Lige præcis den tilgang afspejles tydelig i hendes unikke kunstmalerier.

Find det perfekte maleri til dit hjem

Leder du efter et maleri, der bringer et smil frem på læben? Inger Pedersens malerier kan både pryde i hjemmet og påvirke humøret, hvor de klare farver har en helt bestemt indvirkning på stemningen.

Hos Malericentralen giver vi dig mulighed for at låne maleriet med hjem, så du kan se det i dine hjemlige omgivelser. På den måde kan du være helt sikker på, at det er det rette maleri for dig inden et eventuelt køb.

Besøg vores galleri i Snejbjerg

Du kan både shoppe malerier online her på siden, eller tag på tur, hvor du kan besøge vores store galleri i Snejbjerg ved Herning. Her byder vi dig velkommen til et univers af skønne kunstnere, hvor du både kan opleve Inger Pedersen og andre kunstnere som Claus Krøjgaard, Anette Zimmerlund og Peder Meinert.

Vi står desuden altid klar med personlig vejledning, når du skal vælge dit næste maleri. Vi har flere års erfaring i branchen, hvorfor vi tilbyder en kompetent rådgivning, så du kan finde et maleri, der matcher dine behov og ønsker. Vi glæder os til at se dig!