Hanne Hermann

Hanne Hermann

Hanne Hermann er en anerkendt kunstner, der står bag en bred vifte af skønne malerier. Hos Malericentralen finder du et udvalg af Hanne Hermanns malerier, som tydeligt viser Hermanns personlige stil. Hendes tilgang til kunst bærer tydeligt præg af farverige, abstrakte og ekspressionistiske penselstrøg, der giver en masse personlighed til hjemmet.

Tag et kig på nedenstående udvalg, og oplev Hanne Hermanns malerier. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

 Dyk ned i Hanne Hermanns farverige malerier

Hanne Hermann er født i 1960 og er særligt kendt for sine store, farverige malerier, der fanger øjet. Malerierne er sprængfyldte med personlighed og energi, hvor de nøje udvalgte farver giver et helt unikt udtryk. Det er altså ikke bare malerier, der pynter på væggen, men derimod temperamentsfyldte malerier, der fortæller en historie. Det er malerier, der kan beundres og betragtes i timevis, og hvor ethvert penselstrøg kan nærstuderes.

Oplev Hanne Hermanns ærlige malerier, der viser glæde såvel som vrede. De er abstrakte med forskellige iøjefaldende motiver, som gør, at du kan fortolke dem, som du vil. Pryd hjemmet med et maleri med personlighed, og tilfør endnu mere farve og karisma til indretningen med et Hanne Hermann maleri.

Lån maleriet med hjem

Hos Malericentralen har vi længe beskæftiget os med anerkendte kunstnere, som alle gør det, de er bedst til: nemlig at skabe kunst. Foruden Hanne Hermann byder vores galleri også på originale malerier fra Ellen Lundum, Claus Krøjgaard og Brit Vilken Jensen. Alle viser tydeligt den individuelle kunstners stil. Gå på opdagelse i de forskellige kunstneres malerier, og se, om der er et, der falder i din smag.

Det kan sommetider være svært at finde det helt rigtige maleri. Det ved vi, og derfor giver vi dig muligheden for at låne maleriet med hjem, så du kan se det i hjemlige omgivelser. På den måde kan du være helt sikker på, at det passer ind i dit hjem før et eventuelt køb.

Lad os hjælpe dig med at finde dit næste maleri

Vi går altid op i at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop eller vores galleri. Besøger du vores galleri, kan du opleve hele vores sortiment af skønne malerier, som du kan se i fuld størrelse, nærstudere detaljerne og blive endnu klogere på den individuelle kunstners personlige stil.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde dit næste maleri – både når du besøger vores webshop eller vores galleri. Sidder du tilbage med spørgsmål, og har du brug for vejledning til at finde det helt perfekte maleri? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig!