Flemming Rasmussen

Flemming Rasmussen

Hos Malericentralen har vi et udvalg af originale malerier fra anerkendte kunstnere. Her på siden finder du vores udvalg af malerier fra kunstneren Flemming Rasmussen. Han er kendt for at male både abstrakt, natur og mennesker, som alle skildres i hans brede smag inden for kunst.

Gå på opdagelse i Flemming Rasmussens univers af skønne malerier, oplev de fantastiske penselstrøg, og find dit yndlingsmaleri. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

23 varer

Faldende orden
pr. side

Gå på opdagelse i Flemming Rasmussens malerier

Blandt Flemming Rasmussens malerier støder du på smukke farver af skønne penselstrøg, der sammen udgør et maleri, som sætter tankerne i gang. Malerierne er nemlig enten naturalistiske eller abstrakte, men fælles for alle er, at de giver stof til eftertanke. Det er helt op til dig selv, hvordan du fortolker på dem, men vi tør godt garantere, at Flemming Rasmussen har været eftertænksom og præcis i sine penselstrøg. 

Uanset om du er til motiver af skovområder og bjerge, eller om du er til abstrakte malerier med skønne farver, er Flemming Rasmussens malerier et godt bud. Lad dig inspirere af hans forskellige stilmæssige tilgange, og find lige præcis det maleri, der tiltaler dig.

Find ny kunst hos Malericentralen

Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af malerier til ethvert hjem. Blandt vores sortiment finder du en bred vifte af anerkendte kunstnere. Tag blandt andet et kig på originale malerier fra Poul Spangsgaard, Jesper Sørensen og Ellen Lundum.

Alle malerier af Flemming Rasmussen modtages i en monteret svæveramme. Er du i tvivl om, hvorvidt maleriet passer ind i dit hjem? Så har du mulighed for at låne maleriet med hjem, så du kan se det i vante og hjemlige omgivelser. På den måde kan du være helt sikker på, at det passer ind i dit hjem og matcher din personlige indretningsstil.

Kontakt os for kompetent vejledning

Det kan være svært at finde det helt rigtige maleri. Men det behøver det slet ikke at være. Hos Malericentralen har vi flere års erfaring i branchen, og vi er altid behjælpelige, hvis du har brug for kompetent vejledning. Vi vægter nemlig god service højt, og vi bestræber os altid efter at give dig den bedste oplevelse, når du handler ny kunst hos os.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du er desuden mere end velkommen til at besøge vores galleri i Snejbjerg, så du kan se alle malerier fra flere kunstnere. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste kunstmaleri.