Ellen Lundum

Ellen Lundum

Hos Malericentralen finder du en bred vifte af originale malerier fra anerkendte kunstner. Her på siden kan du dykke mere ned i malerier fra Ellen Lundum. Hun er født i Rødding ved Viborg og blev uddannet som maler i 1990, ligesom hun også har en uddannelse i blandform og modellering. Lundum står desuden bag flere udstillinger og har vakt meget interesse i kunstverdenen med sine iøjnefaldende og karakteristiske malerier. 

Udvalget består af farvemættede malerier af forvrængede streger, der giver et flot samspil mellem motiverne og det abstrakte. Gå på opdagelse i vores udvalg af Ellen Lundums malerier, og dyk ned i hendes karakteristiske tilgang til kunst. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Dyk ned i Ellen Lundums malerier

Når det angår Ellen Lundum, er der ingen tvivl om, at hendes malerier fanger øjet. Hun har nemlig en helt speciel måde, hvor hun gør brug af skønne farver, der udformer sig i flotte motiver. Lundum gør brug af flere forskellige overfladebehandlinger, hvor nogle af malerierne er prydet med håndlavet papir, sand eller lim. Det giver et flot udtryk og en speciel overflade, der smelter smukt sammen.

Ellen Lundum er en anerkendt kunstner, der gør brug af flere forskellige farver. Sammen giver det et farverigt og unikt udtryk, som giver ethvert maleri personlighed og karisma. Blandt udvalget finder du blandt andet malerier med skønne mønstre, forvrængede figurer og blomster. Du kan være helt sikker på, at et maleri af Ellen Lundum kan betragtes hver dag - uden du bliver træt af det.

Oplev Ellen Lundums kunstmalerier, og find dit næste yndlingsmaleri. Vi tør godt garantere, at maleriet vil give dit hjem personlighed og pryde enhver væg i hjemmet.

Oplev kunst fra anerkendte kunstnere

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i malerier fra flere forskellige kunstnere, som har hver deres personlige stil. Foruden Ellen Lundum har vi også originale malerier fra anerkendte kunstnere som Poul Bruun, Vagn Frederiksen og Pia Amdi. Alle har en helt speciel stil, hvor du blandt andet kan opleve naturalistiske malerier af natur, kvindebilleder og abstrakte malerier.

Besøger du vores store galleri i Snejbjerg, kan du se alle malerierne i fuld størrelse. På den måde kan du nærstudere detaljerne og finde frem til lige det maleri, der passer til din personlige stil. Har du fundet et maleri, der falder i din smag, har du desuden mulighed for at låne maleriet hjem. På den måde kan du se maleriet i vante omgivelser, så du kan være helt sikker på, at det passer ind i dit hjem.

Malericentralen står klar til at hjælpe dig

Hos Malericentralen gør vi os umage for at give dig en god oplevelse, når du handler kunst hos os. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for vejledning til at finde det helt rigtige malerier.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!