Er du vild med farverige og abstrakte malerier, der skaber liv i rummet og fanger øjet? Så kan det være, at Claus Krøjgaards malerier falder i din smag. Her på siden finder du et sortiment af Krøjgaards kraftfulde værker og malerier, der pryder i ethvert hjem. Du finder smukke og abstrakte malerier i sprudlende farver såsom rød og blå. Ligeledes kan du også udforske hans kategorier med enten mennesker og dansende kvinder.

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en bred vifte af originale malerier af anerkendte kunstnere, og Claus Krøjgaard er absolut ingen undtagelse. Gå på opdagelse i vores sortiment, og dyk ned i Claus Krøjgaards malerier i kategorierne nedenfor.

Lad dig inspirere af Claus Krøjgaards malerier

Claus Krøjgaard er uden tvivl en farvesprudlende kunstner. Hans malerier bærer tydeligt præg af klare og stærke farver i røde, orange, grønne og blå toner. Alt er malet, så kontrasterne tydeligt kommer til udtryk.

Krøjgaards malerier er primært bygget op på mange lag malinger af rustik karakter. Her bruger han blandt andet akryl på lærreder samt kulkridt-, lak- og collageeffekter. Det giver malerierne karakter, som fanger øjet og lægger op til flere timers fordybelse. Med andre ord kan man ikke blive træt af at kigge på de flotte effekter, skønne penselstrøg og klare farver.

Køb kunst af Claus Krøjgaard hos Malericentralen

Den anerkendte billedkunstners malerier udsmykker ethvert rum i hjemmet. Tag dig god tid til at nærstudere de forskellige facetter indenfor hans malerier, og dyk ned i hans univers. Hos Malericentralen har vi, foruden malerierne, også eksklusive granitskulpturer, som er udformet i samarbejde med Krøjgaard.

Har du lyst til at se malerierne i fuld størrelse? Så kan du besøge vores store galleri i Snejbjerg. Du er desuden også velkommen til at låne maleriet med hjem, så du kan se det i andre omgivelser end galleriet. På den måde kan du også være helt sikker på, at det passer i dit hjem og matcher din personlige indretningsstil.

Malericentralen står klar til at hjælpe dig

Hos Malericentralen sætter vi en ære i at være leveringsdygtige i en bred vifte af originale malerier af anerkendte kunstnere. Foruden Krøjgaard kan du tage et kig på Beth Mohr, Britta Kornum og Brit Vilken Jensen

Vi er desuden altid behjælpelige, hvis du har brug for hjælp. Intet spørgsmål er for stort eller for småt til os, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det helt rigtige maleri, som matcher dine behov og ønsker. Kontakt os på telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde lige præcis dét maleri, som skal være en livslang inventar i dit hjem.