Brit Vilken Jensen

Brit Vilken Jensen

Er du på udkig efter flot kunst, der skal pryde væggene i dit hjem? Så kan det være, at Brit Vilken Jensens malerier kunne være noget for dig. Med nøje udvalgte farver, skønne penselstrøg og unikke motiver skaber Brit Vilken kunstmalerier, der fanger ethvert øje. De flotte malerier bliver vakt til live med blandt andre tangodans, ballet og flamenco.

Gå på opdagelse i Brit Vilkens malerier, og oplev flere forskellige dansere pryde lærredet. Lad dig inspirere, og find lige præcis det maleri, der skal skabe en behagelig stemning i dit hjem. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Pryd hjemmet med Brit Vilkens malerier

Det er tydeligt, hvad der inspirerer Brit Vilken, og hvad der ligger til grund for hendes malerier. Vi behøver faktisk kun ét ord: dans. Hendes malerier forestiller flere forskellige stilarter indenfor dans. Du finder derfor malerier med pardans i form af tango, ligesom du finder ballet- og flamencodansere.

Fælles for alle er, at de er malet i varme og stærke farver, ligesom ethvert motiv er detaljeret og iøjnefaldende. Der er nemlig en helt unik bevægelse i ethvert maleri af Brit Vilken, som kommer til udtryk i de passionerede dansere. Tag dig god tid til at kigge på malerierne, oplev de skønne penselstrøg, og find det, der passer perfekt til dit hjem.

Lån maleriet med hjem

Hos Malericentralen byder vi på et stort udvalg af malerier af anerkendte danske kunstnere. Foruden maleren Brit Vilken Jensen kan du også tage et kig på Claus Krøjgaard, Hanne Hermann og Jesper Sørensen. Uanset om du er til det abstrakte, naturalistiske eller noget helt tredje, tør vi godt garantere, at du kan finde dit næste yndlingsmaleri blandt vores store udvalg.

Er du i tvivl om, hvorvidt maleriet passer ind i dit hjem? Så er du velkommen til at låne det med hjem, så du kan se det i andre omgivelser end galleriet. På den måde kan du være helt sikker på, at det er det helt rigtige maleri, der matcher din personlige indretningsstil.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp

Hos Malericentralen gør vi os altid umage for at give dig den bedste kundeoplevelse, når du handler kunstmalerier hos os. Derfor får du prisbillig fragt, hurtig levering og naturligvis god service. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde det maleri, der matcher dine ønsker og behov.

Har du brug for hjælp, kan du enten skrive en mail, ringe os op eller udfylde vores kontaktformular. Du er naturligvis også mere end velkommen til at besøge vores galleri i Snejbjerg. Vi glæder os til at høre fra dig!