Beth Mohr

Beth Mohr

Beth Mohr er en anerkendt kunstmaler, som står bag en bred vifte af skønne malerier. Her på siden kan du opleve Beth Mohrs farverige og eksperimenterende malerier, som giver et smukt udtryk i ethvert hjem. Hun arbejder blandt andet med akryl på lærred og vægmalerier, ligesom hun også arbejder med papircollager.

Gå på opdagelse i Beth Mohrs univers af kunstmalerier, og fordyb dig i hendes tematikker og systematikker. Lad dig inspirere, og find dit næste yndlingsmaleri. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at rådgive dig til at finde det helt rigtige maleri.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Udforsk Beth Mohrs eksperimenterende malerier

Når det angår Beth Mohrs malerier, er alt tilladt. Hun udforsker nemlig nye teknikker og metoder, som ender ud i helt unikke og ekspressive malerier, der fortæller hver deres historie. På sin helt egen måde formår Beth Mohr derfor at eksperimentere og udfordre maleriets muligheder og begrænsninger – helt uden regler.

Sagt af Beth Mohr selv: ”Jeg udforsker mediet: form, farve og metode. Jeg forsøger at presse alt til kanten, når jeg står foran et lærred eller en stor væg og skal omsætte energi og bevægelse til penselstrøg”. Det giver et tydeligt billede af, hvordan hun arbejder i processen, når hun skal skabe ny kunst. Det ender nemlig ud i malerier med et smukt farvespil og iøjnefaldende kontraster, der vil pryde enhver væg i hjemmet og skabe blikfang.

Indret hjemmet med malerier

Når du indretter hjemmet med malerier, indretter du hjemmet med personlighed. Hvert maleri – uanset kunstmaler – fortæller nemlig hver sin historie. Det er helt op til dig, hvordan du fortolker det. Det skaber et dekorativt udtryk, der fanger øjet, men samtidig giver det en personlig og hjemlig følelse.

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i flere malerier fra anerkendte kunstmalere. Udover Beth Mohrs malerier kan du gå på opdagelse i universer af Britta Kornum, Brit Vilken Jensen, Poul Steen og Vagn Frederiksen. Du er desuden altid velkommen til at låne et maleri med hjem inden et eventuelt køb. På den måde kan du være helt sikker på, at du vælger det rigtige maleri, og at det passer ind i dit hjem.

Besøg os i vores galleri i Snejbjerg

Har du lyst til at udforske alle vores malerier, eller er der nogle bestemte malerier, du gerne vil se i fuld størrelse? Så er du altid velkommen til at besøge os i vores 600m2 galleri i Snejbjerg. Her byder vi dig velkommen til et univers af kunst, hvor enhver kunstners individuelle stil bliver vist.

Vi gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. Det gælder både, når du besøger os i vores galleri og på vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores malerier, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi giver altid professionel vejledning, når du har brug for det. Kontakt os på telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!